MENU
klinika
Nuk ulen më tej

Kreditë me probleme në “murin” e 13%

Parashikimet OECD

Lufta tregtare do të frenojë ekonominë

Organizata për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik (OECD) vlerëson se lufta tregtare dhe rritja e normave...

Jetojnë më mirë

Pensionistët grekë “emigrojnë” në Bullgari

Pensionistët grekë kanë nisur të zhvendosen në disa nga vendet më të varfëra të Europës,...

BERZH: Duhen alternativa

Varësia nga energjia hidrike

Vendi ynë është i vetmi në rajon që nuk ka asnjë central elektrik me qymyr,...

Bllokimi i Këshillit Mbikëqyrës

Banka e Shqipërisë nuk miraton dot buxhetin

Të mërkurën, Banka e Shqipërisë duhet të zhvillonte mbledhjen e radhës të Këshillit Mbikëqyrës, ku...

Deri në 400 mijë lekë në muaj

Pagat e reja të gjyqtarëve

Në projektbuxhetin për vitin e ardhshëm, rrogat për gjyqtarët dhe prokurorët sipas ligjit të ri,...

Buxheti i ri

Ahmetaj zbulon buxhetin 2019: Rritje pagash…

Ministri i Ekonomisë dhe Financave, Arben Ahmetaj ka zbuluar në një konferencë për shtyp shifrat e...

Pritet vendimi i KPK

Kolaudimi i pompave të karburantit ngelet pezull

Gara për dhënien me koncesion të shërbimit të kolaudimit të pompave të karburantit ka ngelur...

851 mld USD vlerë tregu

Microsoft kalon Apple

Gjiganti amerikan i teknologjisë, Microsoft, është kthyer në kompaninë publike me vlerën më të madhe,...

Banka Botërore: Është 15%

“Tarifa” e korrupsionit me rrugët

Banka Botërore arrin në përfundimin se kostot e ndërtimit të rrugëve rriten me 15% në...

Janë llogari pa afat

Nga gjysma e depozitave nuk fitohet asgjë

Afërsisht gjysma e depozitave në sistemin bankar nuk sjellin të ardhura për përfituesit. Sipas të...

“Ushtria” e të mjerëve

Ja me sa lekë jetojnë invalidët, pensionistët dhe të papunët

Një invalid në Shqipëri jeton me më pak se 450 lekë në ditë… nëse ka...