MENU
klinika
Samiti Ballkanik

Shqipëria prezanton projektin e fiskalizimit

Masat shtesë

Gjoba/ Penalizohen me 600 mijë lekë subjektet që lejojnë duhanin!

Shtohen masat kundër duhanit. 600 mijë lekë do të jetë gjoba për të gjithë subjektet...

Projektligji për “Mbrojtjen Civile”

Tërmetet/ Qeveria, draft për reduktimin e efekteve

Shqipëria ka humbje mesatare vjetore nga tërmetet që vlerësohet të jetë 6.23% të PPB-së dhe...

Segmenti Tiranë-Ndroq-Plepa

ARRSH nis punimet për riparimin e asfaltit

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka njoftuar për nisjen e punës në segmentin rrugor Tiranë-Ndroq-Plepa. Sipas njoftimit,...

Sigurimet

Të gjithë të punësuarit verifikojnë online në e-Albania pagesat

Personat e punësuar mund t’i verifikojnë pagesat për kontributet e sigurimeve shoqërore dhe shëndetësore në...

Skema

Statistikat e Blegtorisë, rritet me 1.7 % numri i gjethëve

Numri i gjedhëve në vitin 2018 është 467.318krerë, duke shënuar një rënie me rreth 1,7%,në...

Arbitrazhet

Gjyqet jashtë kufijve/ Sa do paguhen studiot shqiptare?

Avokatët dhe studiot vendase ashtu si dhe ato të huajat do të kenë të drejtë...

Rregullat e reja

Makineritë e rënda, ja si merret dëshmia

Ministria e Infrastukturës ka miratuar një rregullore të re “Për kushtet, kriteret dhe programet për...

Mbyll aktivitete

Siguria ushqimore, AKU aksion në të gjithë vendin

Agjencia Kombetare e Ushqimit ka publikuar disa nga rezultatet e kontrolleve që ka vijuar të...

Si të aplikoni për strehim social?

Miratohen procedurat dhe afatet e reja për kategoritë përfituese

Qeveria ka miratuar procedurën dhe afate të reja për individët në nevojë që kanë interes...

Raporti global i IHD-ve

Shqipëria, e dyta në rajon për investime të huaja

Shqipëria renditet e dyta në Ballkan, pas Serbisë, për nivelin e investimeve të huaja direkte...

Trajnimet

Bizneset që marrin pjesë/ Kusht: Të trajnojnë punonjësit

Operatorët ekonomikë duhet të ndërgjegjësohen mbi detyrimet që rrjedhin nga Kodi i Punës për të...