MENU
klinika
Blerjet online

Doganat: Çfarë ndryshon për pagesat mbi 22 euro

Lista me subjektet

ISHTI: 20 gjoba vetëm në prill

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) penalizoi me masa administrative të paktën 20 subjekte në...

Balluku në Portin e Vlorës

Dy skanera të rinj për kontrollin e pasagjerëve dhe bagazheve

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku pa nga afër investimin e realizuar në Portin...

Fjala e ministres Denaj

Skema IDEA-Grant, 43 sipërmarrës përfitojnë mbështetje

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë ishte e pranishme në ceremoninë e ndarjes së granteve për...

Ndërhyrja tek Unaza e Re

ARRSH hap tender për mbikqyrjen e Lotit 2

Autoriteti Rrugor Shqiptar hapi të premten e javës së shkuar një procedurë prokurmi lidhur me...

Zbulimi i ri i naftës

Balluku: Potencial për zhvillimin e ekonomisë

Pas disa vitesh aktivitetit kërkues dhe vlerësues në Shqipëri, kompania Shell ka konfirmuar potencialin e...

Faturim i ri për energjinë

‘Do të ndryshojnë 650 mijë matësa’

Në periudhën shtator-tetor të këtij viti Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike planifikon nisjen e...

Statistikat

INSTAT: Bie prodhimi i drithërave dhe qumështit

Gjatë vitit 2018 vihet re një tendencë në rënie e numrit të krerëve të blegtorisë...

Bizneset fasone

Denaj: Prioritet në rimbursimin e TVSH-së

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, mori pjesë në një vizite në një sipërmarrje...

Njoftimi i DPSHTRR

Ç’regjistrimi i përkohshëm dhe i përhershëm i mjetit, procedurat

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor bën të ditura rregullat për c’regjistrim i...

"Përfundojnë brenda afatit"

Balluku inspekton punimet në Bypass-in e Vlorës

Bypass-i i Vlorës, një ndër veprat më të rëndësishme infrastrukturore në jug të vendit, do...

Bashkitë me më shumë të ardhura

Taksa mbi ndërtesën, 3.8 miliardë lekë në arkën e bashkive

Të ardhurat nga taksa mbi ndërtesat zënë peshën më të madhe në totalin nga të...