MENU
klinika
6 kriteret që njofton TIA

Siguria në Rinas/ Hapet tenderi, ftohen kompani të huaja

Hapat që duhet të ndiqni!

Detyrime të papaguara? Tani i paguani me këste!

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, ka rikujtuar të gjithë tatimpaguesit, të cilët kanë detyrime tatimore...

Pronat dhe kompensimet

Tokat me ndërtime pa leje, lista e përfituesve

Pronarëve që u është zënë tona nga ndërtimet pa leje do të marrin kopensimin. Janë...

AKU gjobit rrjetin e marketeve

Produktet jashtë afatit të përdorimit

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka kontrolluar dje një rrjet marketesh ku janë gjetur produkete jashtë...

Vendimet me ankimime

Kuvendi kërkon transparencë për prokurimet

Kuvendi kërkon që për procedurat e prokurimit që ankimohen dhe merren në shqyrtim nga Komisioni...

Ulet taksa e plastikës

Qeveria ndryshon ligjin për taksat

Qeveria do të ulë taksën për plastikën nga 25 lekë/kg në 10 lekë/kg. Porjektiligji është...

Fshehtësi për biznesin

Çertifikata e rezidencës tatimore tashmë mund të merret online

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, në kuadër të reformës së Derregulimit, si një nga nismat...

Parashikimi

Rritet kredia/ BSH: Rritja ekonomike, 3. 1 % për 2019

Banka e Shqipërisë parashikon që ekonomia shqiptare të rritet me të njëjtat ritme si tremujori...

Shpjegimi i ministres

Krijohet bursa shqiptare e energjisë. Si do funksionojë?

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku në një dalje për mediat dha sot detaje...

Pagesa për rrugën

Rikonfirmon Balluku/ Tiranë-Durrës, në shtator hapet tenderi

Në shtator qeveria pritet të hapë tenderin për të zgjedhur fituesin për zgjerimin e rrugës...

Raporti i INSTAT për papunësinë

38 mijë persona me fakultet kërkojnë punë

Personat me universitet që janë kërkim të një vendi punë përbën 22.5 për qind te...

Zgjedhjet lokale

APP njofton Bashkitë: Asnjë tender nga 1-Qershori!

Kur ka mbetur edhe një muaj e gjysmë nga ditë e mbajtjes së zgjedhjeve lokale,...