MENU
klinika
AKEP e shtyn përsëri

Tenderi për brezin 800 Mhz bëhet “barcaletë”

39 mijë më shumë këtë vit

333 mijë shqiptarë kanë internet në shtëpi

Numri i abonentëve të internetit në Shqipëri arriti në 333 mijë në fund të muajit...

268 për nëntë muaj

Lejet e ndërtimit në Tiranë shtatëfishohen

Numri i lejeve të ndërtimit u rrit sërish në tremujorin e tretë të vitit. Instat...

Paguajnë më pak dëme

Vit i mbarë për siguruesit

Ky vit deri tani është i mbarë për siguruesit; megjithëse tregu nuk shënon zhvillime domethënëse...

Vendimi nga Autoriteti i Konkurrencës

Tregu monopol i shumicës gjobitet me 400 mijë euro

Autoriteti i Konkurrencës ka gjobitur me 400 mijë euro kompaninë që administron tregun e shumicës...

Vrojtimi i BSH

80% e pronave shiten me kredi

Tregu i pasurive të paluajtshme po mbështetet gjithnjë e më shumë nga kredia bankare. Sipas...

Shqiptarët përfitojnë pak

Nafta shqiptare, ja sa përpunohet në vend

Më pak se 10% e naftës bruto të nxjerrë në Shqipëri përpunohet në vend. Të...

Mosrespektim i legjislacionit tatimor

Aksion/ Dy muaj kontroll shitësve me pakicë për kuponin

Administrata tatimore në muajt nëntor dhe dhjetor do të vijojë aksionin e kontrollit të bizneseve...

Domainet “.al”

Interneti “shqip”, mbi 20 mijë adresa

Numri i domaineve (adresave) të internetit të regjistruara në Shqipëri ka arritur në më shumë...

Abuzimi me karburantet

Konfindustria: Çmimi në tregjet e huaja ka rënë

Konfindustria shprehu edhe njëherë shqetësimin për mungesën e plotë të rolit rregullator dhe kontrollues të...

Shfuqizohet vendimi i tetorit

Rregullimi i tregut, AKEP heq edhe “gurin e fundit”

Afërsisht një vit më parë, kryetari i ri i Bordit Drejtues të Autoritetit të Komunikimeve...

Historike për Ballkanin

Rajoni pa roaming, marrëveshja në dhjetor

Muajin e ardhshëm pritet të finalizohet marrëveshja për uljen, deri në hqjen e plotë, të...