MENU
klinika
Shifrat e AKEP

Sa kushton mesatarisht një minutë në celular?

Axhenda dixhitale

Gara për 80 milionë euro

Bashkimi Europian ka akorduar 80 milionë euro për dixhitalizimin e vendeve kandidate të Ballkanit Perëndimor....

Ulja e tatimit në 8%

Air BP Albania shpërndan dy miliardë lekë dividendë

Një nga kompanitë më fitimprurëse në vitet e fundit, Air BP Albania, ka vendosur të...

Koncesionari rrezikon gjobë

Porti i Durrësit, monopol në shkarkimin e mallrave

Autoriteti i Konkurrencës ka mbyllur një hetim për tregun e ngarkim-shkarkimit të mallrave në Portin...

113 tonë vitin e kaluar

Eksporti i vajit të ullirit dyfishohet

Shqipëria dyfishoi vitin e kaluar eksportin e vajit të ullirit. Gjatë vitit 2017 janë eksportuar...

Dëmet nga aksidentet

AMF rrit me 2.2 milionë euro Fondin e Kompensimit

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare ka vendosur të rrisë me 274 milionë lekë vlerën e fondit...

Zhvillimi i turizmit

Hotelet me 5 yje, 15 investitorë të interesuar

Rreth 15 kompani janë të gatshme të investojnë në fushën e hoteleve elitare në zonat...

Abuzimi me monopolin

51 milionë lekë gjobë për koncesionarin e kolaudimit

Autoriteti i Konkurrencës ka gjobitur kompaninë koncesionare të kontrollit teknik të automjeteve, SGS Automotive Albania,...

Premtimi i bujshëm i Ramës

OSHEE në bursë, projekt apo mirazh?

Në fillim të vitit, kryeministri Edi Rama ka thënë se qytetarët shqiptarë do të kenë...

Moratoriumi ka rritur importet

Shqipëria, i vetmi vend europian që shpyllëzohet

  Shqipëria është i vetmi vend në Europë që pret më shumë pemë se sa...

Dossier

Tregu celular, “parajsa e humbur”

Dikur, operatorët e mëdhenj celularë “notonin” në para. Një dekadë më parë, “Vodafone” dhe “AMC”...

Në rënie me 33%

Më pak ankesa për faturimin e energjisë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE), raporton një ulje të numrit të ankesave të...