MENU
klinika
Rezultatet e OSHEE

Gjiknuri: Humbjet në rrjet kanë zbritur nën 24%

Po zhvillohet turizmi dentar

Dentistët, 4% e pacientëve vijnë nga jashtë

Turizmi dentar është një fenomen i cili ka njohur zhvillim vitet e fundit në Shqipëri....

Tregu rritet me 14%

Fluturimet, 2.3 milionë udhëtarë për 9 muaj

Sezoni turistik këtë vit duket të jetë zgjatur. Tregu i transportit ajror të pasagjerëve është...

Sigurimi i detyrueshëm

Kompanitë kanë kundërshtime për projektligjin e ri

Projektligji i ri për sigurimin e detyrueshëm në sektorin e transportit, i propozuar nga Autoriteti...

Shifrat e 6-mujorit

OSHEE, 267 mln euro arkëtime

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka raportuar të ardhura në vlerën e 33.4 miliardë...

3.6% për 9-mujorin

Sigurimet me rritje të dobët

Tregu i sigurimeve po shfaq një ecuri të plogësht gjatë këtij viti. Sipas të dhënave...

Norma të larta fitimi

Dossier/ Koncesionet, bizneset më fitimprurëse

Koncesionet ekskluzive janë bizneset më fitimprurëse në Shqipëri. “Tirana International Airport”, një shoqëri me përgjegjësi...

Takimi me homologun gjerman

Gjiknuri fton gjermanët për aeroporte

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri priti sot në takim Ministrin e Transportit dhe...

Tregu rreth 16 mln euro

Vera, konsumi më pak se dy litra për frymë

Tregu i verës në Shqipëri vlerësohet se ka një volum prej rreth 16 milionë eurosh...

Vetëm 11% mblidhet nga industria

Shqipëria prodhon 400 litra qumësht për frymë

Shqipëria prodhon në vit rreth 1.15 milionë tonë qumësht, ose rreth 400 litra qumësht për...

Primet janë të larta

Qeveria do të subvencionojë sigurimet në bujqësi

Sigurimi në sektorin bujqësor në Shqipëri pothuajse nuk ekziston. Megjithëse kompanitë ofrojnë produkte të këtij...

Vizitorët e huaj, rritje me 45%

Turizmi, rritje e lartë edhe në shtator

Numri i vizitorëve të huaj u rrit me ritme të larta edhe për muajin shtator....