MENU
klinika
Shifrat në rritje

Importet e luleve, 2.5 milionë euro

Dyshime për dializën

Konkurrenca heton tregun spitalor

Autoriteti i Konkurrencës ka hapur një hetim të përgjithshëm në tregun e shërbimeve spitalore në...

Mbi 10 mijë të punësuar

Siguria private, informalitet i lartë

Zhvillimim  i ekonomisë  pas viteve 90, zgjerimi i biznesit, si edhe  rritja e krimit  të...

Vetëm 4% do të ktheheshin

Turistët nordikë të zhgënjyer

Vetëm 4% e turistëve nordikë dhe 10% turistëve nga Europa Qendrore kanë deklaruar që mund...

Kompanitë dhe shifrat e tyre

Dossier/ Ja bizneset e fatit që mbyllen në 1 janar

“Fundi i marrëzisë” nuk shënoi fundin real të saj…. Bëhet fjalë për aksionin e bujshëm...

Dëmi nga përdorimi pa kriter

Rezistenca ndaj antibiotikëve kushton sa 3% e PBB-së

Organizata Botërore e Shëndetësisë e ka konsideruar rezistencën ndaj antibiotikëve si një nga tre kërcënimet...

Por AKEP vendos rregulla të reja

Trafiku ndërkombëtar, “minierë ari” për operatorët

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare ka vendosur që në vazhdim operatorët celularë në Shqipëri...

Problemi i tregut për fermerët

Vetëm këtë vit, 40 aplikime për pika grumbullimi

Vetëm këtë vit, 40 sipërmarrje kanë aplikuar për të ngritur pika grumbullimi përmes skemave të...

Gjiknuri: “Rriti” bizneset

TAP ka sjellë para dhe… eksperiencë

Gazjellësi Trans Adriatik ka rritur ekspertizën e ndërmarrjeve nënkontraktore shqiptare. Ministri i Energjisë dhe Infrasturkturës,...

Favorit konsorciumi Kastrati- T.M.D Systems

Hapet gara për aeroportin e Kukësit

Qeveria shqiptare ka hapur zyrtarisht garën për dhënien me koncesion të Aeroportit të Kukësit. Afati...

Impiantet fotovoltaike  

Çmimi i lartë po josh investitorët

Bizneset shqiptare po interesohen gjithmonë e më shumë për alternativat që u ofron shfrytëzimi i...

Kostot e spitaleve

Një pacient i kushton shtetit 530 euro

Sa i kushton shtetit një i sëmurë që trajtohet në spital? Qendra më e madhe...