MENU
Ku po shkon tregu i komunikimit?

Do të ketë bashkime dhe më pak kompani në treg

Shitjet e biznesit

Energjia sjell rritje të lartë edhe në tremujorin II

Prodhimi i lartë i energjisë elektrike duket se do t’i japë një shtysë rritjes ekonomike...

Çfarë i shqetëson CEO-t shqiptarë?

Rritja e taksave është halli i madh

Rritja e taksave është shqetësimi kryesor për drejtuesit e bizneseve në Shqipëri. Sipas anketimit të...

Shitjet me pakicë

Rritja e konsumit është e brishtë

Shitjet me pakicë në ekonominë shqiptare u rritën me 2.4% në tremujorin e dytë të...

Odiseja e Fondit të Kompensimit

1.6 miliardë lekë dëme për t’u paguar

Drejtues të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare informuan të mërkurën Komisionin e Ekonomisë dhe Financave të...

Rritje me 35%

Fasonet, 200 mln euro në gjashtë muaj

Të ardhurat e biznesit me fason në vend u rritën sërish në gjysmën e parë...

Shifra rekord

Turizmi solli 785 mln euro në 6 muaj

Të ardhurat e ekonomisë shqiptare nga turizmi hyrës regjistruan një shifër rekord gjatë tremujorit të...

Ministria i përgjigjet PD-së

Albpetrol, ristrukturimi shkurton 459 punonjës

Partia Demokratike akuzoi të hënën Albpetrol se po pushon nga puna profesionistë për t’i zëvendësuar...

321 mijë abonentë

Interneti, pas Serbisë jemi më të lirët në rajon

Numri i përdoruesve të internetit në mesin e këtij viti ka arritur në 321 mijë....

Inflacioni po gjen stabilitet

Çmimet u rritën 2.2% për gushtin

Inflacioni pësoi sërish një rënie të lehtë në muajin gusht. Sipas Institutit të Statistikave, ndryshimi...

Në skenë Klodian Allajbeu

Konkurrenca ‘nxin’ tregun ushqimor

Autoriteti i Konkurrencës ka gjetur abuzime të rënda nga kompania që administron tregun e shumicës...

115 mln euro borxhe

Albtelecom, dhembje koke për Ahmet Çalik

Albtelecom është zhytur në borxhe, ndërsa vazhdon të regjistrojë humbje në bilanc prej vitesh. Pasqyrat...