MENU
klinika
Vendimi

Kompensimi direkt për bagëtitë e imta, bletarinë dhe qumështin

Produkte ushqimore të sigurta

Siguria ushqimore/ Ministria e Bujqësisë: Nuk ka vend për alarm!

Siguria ushqimore e disa prodhimeve me bazë bimore dhe shtazore është bërë ditëve të fundit...

"Drita jeshile” për grante, kriteret kryesore

Skema, si do shpërndahen 5 mln euro për bujqësinë

Agjencia e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural hapi zyrtarisht aplikimet për fermerët me qëllim mbështetjen e...

Femerët/ Si të marrin pension

Detyrimet ndaj taksave, përfitimet nga skema ISSH

Drejtoria e Tatimeve ka publikuar skemën që duhet të ndjekin fermerët për pagesat e detyrimeve...

Aksioni Tatimeve

Duro: Kontroll 14 mijë bar-restoranteve

Rreth 14 mijë bar-restorante do të kalojnë në sitën e tatimeve. Drejtoria e Përgjithshme e...

Fondet nga Programi i Bujqësisë

579 milionë lekë për fermerët, shpërndarja

Ministria e Bujqësisë publikon skemën e re për fermerët për vitin 2019. Janë përcaktuar fondet...

Furnizimet e mallrave

Tatimet-biznesit: Rastet kur duhet të bëni kujdes

Kur një person i tatueshëm furnizon një mall ose shërbim, ky furnizim konsiderohet i kryer...

Autorizohet edhe nga Autoriteti i Konkurrencës

Finalizohet shitja e Telekom Albania

Autoriteti i Konkurrencës autorizoi këtë javë shitjen e kompanisë Telekom Albania te konsorciumi bullgar Albania...

Me rendiment mbi 5%

Këto janë kompanitë me stoqet më të mëdha

Jo të gjitha kompanitë që paguajnë dividentë të lartë janë shumë të mirë. Në fakt,...

Të dhënat nga AKEP

Tregu i internetit/ Sa është numri i abonentëve në Shqipëri?

Numri abonentëve të internetit në Shqipëri arriti një shifër rekord në fund të vitit të...

DPT: Rastet kur gjoba zbritet me 30%

Kundravajtje në lëshimin e faturave tatimore…

Moslëshimi i faturës tatimore, dëftesës apo i faturës tatimore me TVSH dënohet me gjobë të...

Renditja/ Indeksi Europian i Shëndetit

Edhe Kosova mund t’i ‘rrëmbejë’ mjekët Shqipërisë

Në pesë vitet e fundit, 857 mjekë janë larguar nga Shqipëria, kryesisht drejt Gjermanisë, por...