MENU
klinika
Shifra rekord

Turizmi solli 785 mln euro në 6 muaj

Ministria i përgjigjet PD-së

Albpetrol, ristrukturimi shkurton 459 punonjës

Partia Demokratike akuzoi të hënën Albpetrol se po pushon nga puna profesionistë për t’i zëvendësuar...

321 mijë abonentë

Interneti, pas Serbisë jemi më të lirët në rajon

Numri i përdoruesve të internetit në mesin e këtij viti ka arritur në 321 mijë....

Inflacioni po gjen stabilitet

Çmimet u rritën 2.2% për gushtin

Inflacioni pësoi sërish një rënie të lehtë në muajin gusht. Sipas Institutit të Statistikave, ndryshimi...

Në skenë Klodian Allajbeu

Konkurrenca ‘nxin’ tregun ushqimor

Autoriteti i Konkurrencës ka gjetur abuzime të rënda nga kompania që administron tregun e shumicës...

115 mln euro borxhe

Albtelecom, dhembje koke për Ahmet Çalik

Albtelecom është zhytur në borxhe, ndërsa vazhdon të regjistrojë humbje në bilanc prej vitesh. Pasqyrat...

Sa fitohet në ndërtim?

Kosto 33 mijë lekë, çmimi mesatar mbi 700 euro

Sektori i ndërtimit është ndër sektorët me marzhet më të larta të fitimit në ekonomi....

Paradoksi me çmimet e prodhimit

Ulliri më i shtrenjtë, vaji më i lirë

Çmimet e ullirit janë rritur, ndërsa ato të vajit të ullirit kanë rënë. Ky është...

Zhvillimi i teknologjisë së informacionit

Një qendër inovacioni për fëmijët

Teknologjitë e Informacionit dhe Komunikimit (TIK) janë sot epiqendra e zhvillimit të ekonomisë dhe dega...

Bie numri i përdoruesve aktivë

Shqiptarët heqin celularin e dytë

Numri i përdoruesve aktivë të telefonisë celulare për të dytin tremujor radhazi. Sipas të dhënave...

Investimet e huaja në Shqipëri

Kapitali grek ruan “fronin”

Të dhënat e Bankës së Shqipërisë tregojnë se Greqia ruajti pozicionin e investitorit më të...

Gjiknuri përuron rrugën

Përfundon kalvari i rrugës Lin – Pogradec

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri dhe drejtori i Autoritetit Rrugor Shqiptar, Afrim Qendro...