MENU
klinika
Furnizimet e mallrave

Tatimet-biznesit: Rastet kur duhet të bëni kujdes

Autorizohet edhe nga Autoriteti i Konkurrencës

Finalizohet shitja e Telekom Albania

Autoriteti i Konkurrencës autorizoi këtë javë shitjen e kompanisë Telekom Albania te konsorciumi bullgar Albania...

Me rendiment mbi 5%

Këto janë kompanitë me stoqet më të mëdha

Jo të gjitha kompanitë që paguajnë dividentë të lartë janë shumë të mirë. Në fakt,...

Të dhënat nga AKEP

Tregu i internetit/ Sa është numri i abonentëve në Shqipëri?

Numri abonentëve të internetit në Shqipëri arriti një shifër rekord në fund të vitit të...

DPT: Rastet kur gjoba zbritet me 30%

Kundravajtje në lëshimin e faturave tatimore…

Moslëshimi i faturës tatimore, dëftesës apo i faturës tatimore me TVSH dënohet me gjobë të...

Renditja/ Indeksi Europian i Shëndetit

Edhe Kosova mund t’i ‘rrëmbejë’ mjekët Shqipërisë

Në pesë vitet e fundit, 857 mjekë janë larguar nga Shqipëria, kryesisht drejt Gjermanisë, por...

Importet

Tregu shqiptar i bukës, mielli serb zëvendësohet me grurë

Importet e miellit me origjinë nga Serbia po zëvendësohen me grurë, ndërkohë që fabrikat vendase...

Të dhënat

Bujqësia, alternativë e rëndësishme punësimi

Mbështetje fianciare për fermerët përmes mbështetjes së normave të interesit Bujqësia vazhdon të jetë sektori...

Të dhënat

Rritja e nivelit të përdorimit të mekanikës

Është një fakt i pakontestueshëm se në harkun kohor të rreth njëzet viteve numëri i...

Të dhënat

Rajonizimi i prodhimit bujqësor

Një faktor i rëndësishëm që kushtëzon mungesën e lidhjeve mes prodhuesëve dhe përpunuesëve është dhe...

Të dhënat

Tregu i tokës dhe konsolidimi i fermës familjare

A. Çfarë Politikë/Strategji? Konsiderim dhe vlerësim të studiuar të alternativave të tregut të tokës (shitblerja...

Të dhëna

Politika e strategji për fermat e prodhimit

Bujqësia vazhdon dhe do të vazhdoje te jetë një nga sektorët kryesorë të ekonomisë shqiptare....