MENU
klinika
Kriza energjitike

Preken financat e shtetit, bie 3-herë prodhimi i energjisë në vend

Të dhënat

Tregu i kredisë, bankat që kryesojnë

Megjithëse vitin e kaluar kredia për ekonominë në përmasa u zvogëlua më tej, sërish një...

Vlerësimi nga Moody's

Greqia do provojë përsëri tregjet

Greqia do të provojë përsëri investitorët këtë javë, me ankandin e dytë të obligacioneve për...

Kompanitë e parajsave fiskale

Drafti paralel: Zbulimi i pronarëve të fokusohet te…

Teksa Ministria e Financave dhe Ekonomisë ka nisur punën për hartimin e një ligji të...

Të dhënat

Çfarë ka ndodhur me transportin ajror këtë vit?

Bazuar në disa të dhëna të INSTAT vihet re se tregu i transportit ajror të...

Humbasin prodhuesit

Zyrtarizohet kompensimi 6%. Si do paguhen fermerët?

Pavarësisht se u has me kundërshtime të mëdha, masa e kompensimit me 6% tashmë është...

Ç'po ndodh?

Biznesi i preferuar i shqiptarëve drejt falimentit

Edhe pse thyejmë rekord në botë për numrin e bar-kafeve dhe restoranteve në të gjithë...

Të dhënat për janarin

Bien eksportet e Shqipërisë drejt Kosovës, arsyeja

Tarifa e Kosovës prej 100% ndaj produkteve serbe të importit, nuk ka nxitur aspak një...

Raporti për 9 muaj

Mbi 6500 biznese të reja në treg, kryesojnë shitja me…

Bazuar në disa të dhëna zyrtare të Drejtorisë së Përgjithshme të Taksave dhe Tarifave vendore,...

Të dhënat nga INSTAT

Çfarë ndodhi me eksportet dhe deficitin tregtar në janar?

Viti 2019 ka nisur me rënie të këmbimeve tregtare të vendit. Instituti i Statistikave bën...

Të dhënat

Produktet që identifikohen si prodhime me leverdi

Rezultatet e një studimi të fundit të kryer nga ekspertët e Bankës Botërore, vihet re...

Raporti i DHL

Tarifat “kundër” globalizimit/ Ku renditet Shqipëria?

Në raportin e fundit të gjigandit të dërgesave DHL Shqipëria vihet re se ka bërë...