MENU
Shifrat e ndërtimit

57 leje ndërtimi për hotele të reja

Sigurimi privat i shëndetit

Siguruesit paguan 5 milionë euro vitin e kaluar

Kompanitë e sigurimeve paguan pesë milionë euro për shërbime shëndetësore private gjatë vitit të kaluar....

Pesë lekë për litër

Tregu shqiptar ka nisur të reflektojë ndaj uljes së çmimeve të naftës në tregjet ndërkombëtare....

Numri i përdoruesve ulet me 31%

Bie “miti” i Vodafone

Kompania më e madhe e shërbimeve celulare në vend, Vodafone Albania, po pëson një rënie...

Na furnizojnë Rusia dhe Serbia

40 mln euro drithëra të importuara

Vendi ynë ka importuar sasi në rritje të drithërave gjatë nëntë muajve të parë të...

94 milionë euro për bujqësinë

Nisin nesër aplikimet për subvencione

Nisin të premten aplikimet për fermerët dhe agrobizneset që duan të përfitojnë grante nga fondet...

AKEP e shtyn përsëri

Tenderi për brezin 800 Mhz bëhet “barcaletë”

Tenderi për dhënien e frekuencave në brezin 800 Mhz po zvarritet mes shyrjeve të njëpasnjëshme...

39 mijë më shumë këtë vit

333 mijë shqiptarë kanë internet në shtëpi

Numri i abonentëve të internetit në Shqipëri arriti në 333 mijë në fund të muajit...

268 për nëntë muaj

Lejet e ndërtimit në Tiranë shtatëfishohen

Numri i lejeve të ndërtimit u rrit sërish në tremujorin e tretë të vitit. Instat...

Paguajnë më pak dëme

Vit i mbarë për siguruesit

Ky vit deri tani është i mbarë për siguruesit; megjithëse tregu nuk shënon zhvillime domethënëse...

Vendimi nga Autoriteti i Konkurrencës

Tregu monopol i shumicës gjobitet me 400 mijë euro

Autoriteti i Konkurrencës ka gjobitur me 400 mijë euro kompaninë që administron tregun e shumicës...

Vrojtimi i BSH

80% e pronave shiten me kredi

Tregu i pasurive të paluajtshme po mbështetet gjithnjë e më shumë nga kredia bankare. Sipas...