MENU
klinika
Editorial i The Washington Post

Ata kanë dhënë jetën për Amerikën e ajo po i braktis…

Ja pse nuk duhet të rikthehen

Luftëtarët e ISIS nuk kanë më vend në Evropë!

Pas ofensivës turke në Siri, qeveritë evropiane përballen përsëri me problemin se çfarë duhet të...

Nga Project Syndicate

Ç’pret Ballkani nga SHBA pas tradhtisë së Macron?

Që nga rënia e Murit të Berlinit 30 vjet më parë, udhëheqësit perëndimorë vazhdimisht kanë...

Edhe këtu racizëm?!

Pse gjermanët i “urrejnë” turqit?

Pavarësisht formimit të një prej komuniteteve më të mëdha të pakicave dhe kontributit të madh...

Parimi "Liri, Barazi, Vëllazëri"

Macron ka një version të ri për Ballkanin Perëndimor

Vendimi i Këshillit Evropian, për të mos filluar negociatat e pranimit për Maqedoninë e Veriut...

Nga Deutsche Welle

Putin ka ndërhyrë edhe tek Brexit?!

Rusia me gjasё ka ndёrhyrё nё referendumin pёr Brexit nё vitin 2016. Moska i hedh...

40 vjet më parë

Kriza e pengjeve, si nisi armiqësia e egër mes SHBA-së dhe Iranit

Si dje 40 vite më parë, militantë iranianë sulmuan ambasadën e Shteteve të Bashkuara në...

Project Syndicate

Rusia s’ka më ç’të humbë tani!

Nën udhëheqjen e Presidentit Vladimir Putin, Rusia ka zëvendësuar Shtetet e Bashkuara në Siri, vazhdon...

Nga The Washington Post

Kësaj lufte mund t’i japë fund Amerika

Dëshira e Presidentit Trump për t’i dhënë fund përfshirjes së Amerikës në “luftëra të pafundme”...

Nga The National Interest

Nëse Franca do të donte, lufta do të kishte shkuar ndryshe…

Franca iu dorëzua nazistëve në 1940 për arsye komplekse. Shkaku pak a shumë, natyrisht, ishte...

Anëtarësimi në NATO dhe BE

Maqedonia e Veriut po luan rolin e viktimës?!

Thirrja e fundit për zgjedhje në Maqedoninë e Veriut pas problemeve lidhur me anëtarësimin në...

Nga Deutsche Welle

Çfarë është “modeli norvegjez”, që po mendohet për Ballkanin?

Zgjerimi i BE ka vdekur me kohë, Macron vetëm e ka varrosur, thotë njëra palë....