MENU
klinika
Mentor Nazarko

Elitat shqiptare ta zgjidhin krizën pa ndërkombëtarët (Video Ekskluzive/Pjesa e tretë)

Mentor Nazarko

Krizat në Maqedoni dhe Shqipëri: ngjashmëri dhe dallime

Krizat komplementare politike në Shqipëri dhe Maqedoni mund të futen në një kallëp për përmasën...

Mentor Nazarko

Akuza me shampanjë dhe jahte…në Kosovë

Kosova ditët e fundit është përfshirë nga polemika në lidhje me shfaqjen në një foto...