MENU
klinika
Fakte

Ushqimi i darkës ndikon në gjumin tuaj!

Epistaksis

Pse adoleshentët kanë gjakderdhje nga hundët?

Gjaku nga rrjedh nga hundët quhet edhe epistaksis. Kjo simptomë mund të jetë tregues i...

Frymëmarrja e vështirë

Si të zvogëlojmë rrezikun nga bronkiti akut dhe kronik?

Bronkit është një inflamacion i rrugëve të frymëmarrjes në mushkëri. Tubat kryesorë që futin ajrin...

Parandalimi i sëmundjes

Pse ndodh ulcera gastro-duodenale?

Karakteristika kryesore e ulcerës gastro-duodenale është dhembja e barkut: një dhembje e mbërthyer në një...

Mënyra natyrale

Lehtësimi i sinusitit!

Presioni dhe dhimbja nga problemet e sinusit mund të jenë të lehta ose mjaft të...

Faktorët e rrezikut

Përse shkaktohet mpirja?

Termi “nerv i rrudhur” është emri që i jepet ndjesisë se dhimbjes ose mpirjes së...

Lehtësimi i simptomave

A ka efekt anësor uji me kripë për fëmijët?

Fëmijët marrin gjashtë deri në tetë ftohje gjatë vitit, dy herë më shumë sesa të...

Stil jetese...

Doni të forconi sistemin tuaj imunitar?

Pak stres mund të jetë një gjë e ‘mirë’ sepse e ndihmon trupin tuaj që...

Studim i ri

Omega 3 ul rreziqet e zemrës për pacientët me rrezik të lartë

Një pilulë që përmban doza të mëdha të një acidi yndyror të Omega 3 që...

Dhimbja neuropatike

Sëmundjet që shkaktojnë dhimbje nervore

Perceptimi i dhimbjes ndryshon te secili individ; janë përdorur terma të tilla, si: prerje me...

Mbikëqyrja e veçantë nga prindërit

Kujdesi me përdorimin e ilaçeve te fëmijët

Me nisjen shkollës, shpeshherë vjen një shtim i ftohjeve, dhe fëmijët preken njëri pas tjetrit...

Mungesa e vitaminës B12

Çfarë e shkakton humbjen e menjëhershme të kujtesës?

Është normale të harrosh një fjalë, të mos kujtosh për momentin ku le çelësat e...