Menu
Vëmendje maksimale!

Kontraceptivi i emergjencës, a është i sigurtë?

Mjekimet përkatëse!

Ankthi, ku dallon gjendja normale nga sëmundja?

Çfarë është një reagim normal? Është e natyrshme të shqetësohesh gjatë një situate stresuese. Por...

"Kriza e antibiotikëve"

Latanti dhe medikamentet. Ku po gabojmë?

Përdorimi i medikamenteve pa kriter në kohët e sotme, sidomos antibiotikëve, është një problem madhor...

Udhërrëfyes për prindërit

Vaksinimi i fëmijëve/ Ç’duhet të dini

Vaksinat janë konsideruar si një ndër arritjet më të mëdha të mjekësisë që prej fundit...

MHRA paralajmëron farmacistët

Trajtimi i diarresë shoqërohet me probleme të zemrës

Agjencia Rregullatore Britanike (MHRA) ka paralajmëruar për efekte serioze kardiake në pacientët që keqpërdorin ose...