MENU
klinika
Historia e Evës

Bashkëjetesa 11-vjeçare me sëmundjen e rrallë

Mësojini ato!

Mungesa e gjumit shkakton dëme serioze për shëndetin

Gjumi është pjesa thelbësore që mbështet të gjitha funksionet trupore. Gjatë natës, trupi fle dhe...

Simptomat e problemeve të vizionit

A është vizioni i reduktuar një pjesë e pashmangshme e plakjes?

Ndërsa jeta vazhdon, ne të gjithë fillojmë të vërejnë disa ndryshime që janë një pjesë...

Studimi!

Skanerat e trurit mund të tregojnë shenjat e hershme të depresionit

Skanerat e trurit gjatë testeve të kujtesës mund të ndihmojnë në parashikimin se cilët pacientë...

Pse duhet të pini lëng domateje?

Nga eleminimi i qelizave kancerogjene deri tek kolesteroli

E kemi thuajse gjatë gjithë vitit në tryezat tona, por nuk e dimë sesa e...

Historia e Tomit

Të jetosh me stimulues që kontrollojnë 99% zemrën

Emri im është Tomi. Në vitin 2012, unë u diagnostikova me një sëmundje të rrallë...

Këshilla shëndeti

Zhvillimi i osteoporozës, 5 gjëra që duhet të bëni të ulni shanset

Është e lehtë të supozosh se osteoporoza është diçka që nuk do të duhet të...

Pse rekomandohen

Fasetat e dhëmbëve, çfarë janë dhe kur mund të aplikohen?

Veshja qeramike ose ndryshe fasetat, janë ndër ndërtimet më moderne estetike të bëra nga materiale...

Çrregullimi gjenetik

Kocka të dobëta dhe që thyhen lehtë

Osteogjeneza imperfecta (OI) është një çrregullim gjenetik i karakterizuar nga kockat që thyhen lehtë, shpesh...

Trajtimi!

Depresioni i disa formave, sa i rrezikshëm mund të bëhet!

Depresioni (çrregullimi i madh depresiv ose depresioni klinik) është një çrregullim i zakonshëm, por serioz...

Shenjë e një infeksioni serioz

Dhimbje fyti? Çfarë mund të bëni për ta qetësuar!

Ne të gjithë mund të kemi dhimbje fyti gjatë disa periudhave të vitit. Ju ndjeni...

Si ndikon?

Të rinj dhe mbipeshë? Më vonë pasoja edhe në zemër!

Sa më gjatë të rinjtë kanë një peshë jo normale ose mbipeshë, aq më e...