MENU
klinika
Legionella - Ethet Pontiac

Uji i kontaminuar? Shkak për një sëmundje të rrezikshme

Mund t'ju shërbejë!

Xhenxhefili, 10 përfitime shëndetësore prej tij

Xhenxhefili është një bimë barishtore shumëvjeçare e vendeve të nxehta, me gjethe si heshta e...

Kujdes nëse keni këto simptoma!

Sëmundja e qelizave të gjakut, si ta trajtoni!

Sëmundja e qelizave të gjakur ,gjithashtu e njohur si Anemia e qelizave të gjakut, Hemoglobina...

Kujdes!

Infeksion në vesh? Zbuloni kur duhet të përdorni medikamente!

Infeksionet e veshit mund të ndikojnë në kanalin e veshit ose në veshët e mesëm....

Rreziku i pishinave

Mos notoni kurrë nëse keni diarre! Infektoni të tjerët!

Diarreja është sëmundja më e zakonshme rekreative e ujit (RWI). Notarët të cilët janë të...

Historia e dy binjakëve

Jetojnë natën, drita e diellit një rrezik për jetën

Gjithçka ishte perfekte sipas Fatmirës dhe Bertit derisa pamja, fytyra skuqur dhe enjtja e syve...

Historia e Lizës me sëmundjen e mistershme

Lëvizjet më kufizoheshin dhe kërceja si në tension

Në vitin 1983, Liza u diagnostikua me diabet. Ajo u përshtat me një regjim të...

Historia e Filipit, i lindur i pafat

Trashëgova një gjen që më la prej vitesh në karrocë

“Babai im ndaloi së ecuri shumë herët dhe duhej të përdorte një karrocë. Përkundër kësaj,...

Të dhënat

Studimi/ 1 në 7 shqiptarë me hipertension

Të dhënat e 4 viteve tregojnë se 1 në 7 shqiptarë vuan nga hipertensioni që...

Kolonoskopia

Një procedurë e re që bën ‘mrekullinë, ju zgjat jetën!

Heqja e polipeve gjatë kolonoskopisë mund të parandalojë kancerin kolorektal dhe të zvogëlojë në këtë...

Lupus Eritematosi Sistemik

Kujdes! Sistemi mbrojtës dëmton edhe indet tuaj veç viruseve

Çfarë është lupus eritematosi sistemik (lupus)? Lupus erythematosus sistemik (lupus) ndodh kur sistemi mbrojtës i...

Dermatiti atopik, kruarje e lëkurës

Si të kuptoni nëse jeni prekur nga ekzema! Simptomat

Dermatiti është një sëmundje e lëkurës. Kur një person e ka këtë sëmundje, lëkura fillon...