MENU
klinika
Llojet e mdikamenteve

Përdorni ilaçe me pika për sytë? Kujdes nga këto efekte anësore!

Paola tregon sëmundjen e saj

Vetëm 20-vjeç dhe nuk mbaja ekuilibrin!

Paola ka sindromin e dehishencës së kanalit gjysmëpërcjellës të veshit (SCDS), një çrregullim i rrallë...

Historia e Xhulias

1 vjeç dhe vajza jonë nuk rrinte dot në këmbë

Xhulia , një vajzë pesë vjeçare me sy blu, kishte një fëmijëri normale deri në...

Çfarë thonë studiuesit?

Problemet e të menduarit. A lodhen me goditjen në tru?

Faktorët e njohur të rrezikut për goditje në tru mund të rrisin mundësinë për të...

Osteoporoza

Sa shpesh duhet të bëjnë femrat testet e kockave?

Ekspertët thonë se gratë e moshuara duhet të bëjnë  teste të rregullta të densitetit të...

Legionella - Ethet Pontiac

Uji i kontaminuar? Shkak për një sëmundje të rrezikshme

Një sëmundje respiratore e shkaktuar nga embrioni Legionella është një nga sëmundjet më të shpeshta...

Mund t'ju shërbejë!

Xhenxhefili, 10 përfitime shëndetësore prej tij

Xhenxhefili është një bimë barishtore shumëvjeçare e vendeve të nxehta, me gjethe si heshta e...

Kujdes nëse keni këto simptoma!

Sëmundja e qelizave të gjakut, si ta trajtoni!

Sëmundja e qelizave të gjakur ,gjithashtu e njohur si Anemia e qelizave të gjakut, Hemoglobina...

Kujdes!

Infeksion në vesh? Zbuloni kur duhet të përdorni medikamente!

Infeksionet e veshit mund të ndikojnë në kanalin e veshit ose në veshët e mesëm....

Rreziku i pishinave

Mos notoni kurrë nëse keni diarre! Infektoni të tjerët!

Diarreja është sëmundja më e zakonshme rekreative e ujit (RWI). Notarët të cilët janë të...

Historia e dy binjakëve

Jetojnë natën, drita e diellit një rrezik për jetën

Gjithçka ishte perfekte sipas Fatmirës dhe Bertit derisa pamja, fytyra skuqur dhe enjtja e syve...

Historia e Lizës me sëmundjen e mistershme

Lëvizjet më kufizoheshin dhe kërceja si në tension

Në vitin 1983, Liza u diagnostikua me diabet. Ajo u përshtat me një regjim të...