MENU
klinika
Video-Intervistë me Prof. Asc Edmond Nuellari

Kirurgu alarmon! Nga prerja e gjymtyrës deri në vdekje nëse…

Dhimbja do zhduket menjëherë!

Shtrëngime në stomak? “Ilaçet bimore” që do u shpëtojnë!

Është shumë e rëndësishme të dini se ilaçet bimore janë shumë efikase në kurimin e...

Prindër! Kujdes!

Si ta kuptoni që fëmija juaj ka infeksion në vesh

Shumica e fëmijëve dëgjojnë prej momentit të lindjes. Ata mësojnë të flasin duke imituar tingujt...

Për t'u alarmuar!

Pneumonia/ Shko urgjent në spital nëse ke…

Bronkiti është një inflamacion në mushkëri që disa njerëz e quajnë “të ftohtë”. Zakonisht vjen pas...

Prof. Edvin Prifti

Bypass-i, mos e humbisni këtë histori!

Sot, afërisht 14 milion amerikanë kanë pasur një histori të një ataku kardiak ose të...

Nuk i keni ditur!

Ke këto simptoma? Urime! Je shtatzënë!

Ky artikull përshkruan simptomat më të zakonshme të shtatzënisë në fazat e saj të hershme...

Fiksoji këto këshilla!

“Jam një alergjik i tmerrshëm! Ç’të bëj?”

Një alergji është një reagim i sistemit imunitar ndaj diçkaje që nuk shqetëson shumicën e...

Çoroditëse!

E rëndë kjo për gripin! Pasi ta mësosh vetë, thuajua miqve

Gripi përhapet edhe thjesht duke marrë frymë. Në prag të sezonit të gripit vjen një...

Këshilla!

Sapo jeni bërë nënë? Gabim i rëndë ky që po bëni!

Nuk ka pse të jemi të paduruar dhe të fillojmë më shpejt ushqimin me lugë...

Mjeku Dr. Klidit Dodi

Prekëse! Pacientët me probleme në veshka, lufta e tyre me…

Hemodializa është një ndër proceset renale zëvendësuese ku pacientët me pamjaftueshmëri kronike të veshkave (IRK)...

Nëna, kini vëmendjen!

Ushqen foshnjën me gji? Mos e bëj këtë!

Mos mbani dietë!   Kërkesat e nënës për ushqim gjatë periudhës që ushqen foshnjën e saj...

Është e vërtetuar!

Ky ritual është çelësi për një shëndet të mirë!

Gjumi i rregullt mund të jetë çelësi për një shëndet më të mirë. Hulumtimet e...