MENU
klinika
Simptomat tek të rinjtë

Nëse keni këto shenja, me siguri keni probleme me tiroiden!

Historia e trishtë

Shkova tek mjeku për kollën dhe zbulova që vuaja nga…

Në  vitin 1997 kur isha duke ngarë biçikletën, unë rashë dhe e copëtova legenin. Unë...

Nëse ka këto shenja...

A mund të kenë fëmijët migrenë?

Fëmija mund të ketë migrenë nëse ai përjeton dhimbje koke të përsëritura me boshllëqe pa...

Studimi

Alarmante! Ndotja e ajrit rrezikun e arrestit kardiak!

E tëra që duhet është ekspozimi afatshkurtër ndaj ndotjes së ajrit të grimcave të imëta...

Shenjat paralajmëruese të problemeve me shikimin

Nëse fëmija bën këto veprime, shkoni shpejt tek okulisti!

Testet në sy nga mjeku i fëmijës janë një mënyrë e rëndësishme për të identifikuar...

Shkaqet e deformimit të rrezikshëm

Ç’ është skolioza dhe si trajtohet?

Për shumë njerëz e veçmas për prindërit, mund të jetë një temë e panjohur, por...

A do të ndalen vdekjet?!

Shkencëtarët zbulojnë ilaçin që lufton koronavirusin

Studiuesit zviceranë dhe britanikë kanë modifikuar molekulat e sheqerit në mënyrë që ato të jenë...

Mund të jetë njëri prej nesh...

Mjekët fillimisht e cilësuan të padëmshëm nishan që kisha…

“Melanoma filloi si një nishan në kurrizin tim që mjekët fillimisht e cilësuan të padëmshëm...

Mësojeni ju prindër!

Kur fëmijët kanë nevojë për rreze dhe kur jo…

Një goditje në kokë mund të jetë e frikshme. Por zakonisht nuk është shumë serioze....

Gjithçka që duhet të dini!

A do t’ju mbrojë një maskë për fytyrën nga koronavirusi?

Koronavirusi i frikshëm në Kinë ka rritur shumë kërkesën për maska për fytyrën në të...

Një këshillë për të gjitha nënat e reja

Stresi në shtatëzëni dëmton rëndë foshnjën tuaj!

Shumë nëna duhet të ndjehen të tronditura nga stresi, dhe kjo mund të ketë pasoja...

Ja pse

Gjumi në anën tuaj të djathtë është i rrezikshëm…

Ne e dimë se sa i rëndësishëm është një pushim i mirë gjatë natës për...

Reklama