MENU
klinika
Shembuj

Terapia me rreze X. Përfitimet dhe rreziqet e saj

Historia e 10-vjeçarit, Besi

Një gjëndër rritej çdo ditë në shpatullën e djalit tonë

Kur një gjendër që rritej çdo ditë u shfaq në shpatullën e Besit 10-vjeçar në...

Udhëzimi i ISHP-së

Dieta ushqimore që parandalon sëmundjet!

Ushqyerja e shëndetshme është ushqyerja me llojshmëri ushqimesh e ekuilibruar, e përshtatshme, e kombinuar me...

Rezultate të habitshme!

Nga sot ujë me xhinxher dhe shikoni çfarë i ndodh trupit tuaj!

Nëse deri më sot keni pirë vetëm ujin me limon, tashmë ka ardhur koha të...

Historia e 9-vjeçarit Feliks

Me kancer, gjysmën e jetës

Sot, shumica e fëmijëve të diagnostikuar me leuçemi akute limfoblastike (ALL), kanceri më i zakonshëm...

Mësoni shkaqet!

Çrregullimi i pazakontë në hundë, gjendje fatale për jetën!

Granulomatoza me poliangiitis është një çrregullim i pazakontë që shkakton inflamimin e enëve të gjakut...

Përdorimi i disa barnave

Vaskulina, Hepatiti C, faktori kryesor i rrezikut

Emri fjalë për fjalë do të thotë “antitrupa të ftohtë në gjak”, e cila i...

Mësojini!

Dhimbje dhëmbi? Hapat e ndihmës së parë!

Prishja e dhëmbëve është shkaku kryesor i dhimbjes së dhëmbëve për shumicën e fëmijëve dhe...

Ja çrregullimi që po ju shkatërron!

Humbje e kujtesës për ngjarjet më të fundit!

Psikoza Korsakoff është një ndërlikim i encefalopatisë Wernicke dhe shkakton humbje të kujtesës për ngjarjet...

Rreziku

Shpretka, çrregullimet dhe rëndësia e tyre!

Shpretka, një organ i butë, i madh sa grushti i një personi, gjendet në pjesën...

Irritimet dhe infeksionet

Lenteve të kontaktit, rreziqet e mbajtjes së tyre

Mbajtja e lenteve të kontaktit ju vë në rrezik për disa kushte serioze duke përfshirë...

Historia e Anit, i diagnostikuar me Talasemi

“Në trajtim deri në fund të jetës time”

“Nuk më kujtohet kur u diagnostikova me Beta Talasemi kryesore (gjithashtu e njohur si anemia...

Reklama