MENU
Kujdes gjëndrat tiroide!

Ju dridhen duart dhe keni rrahje zemre të shpeshta?

Bëni kujdes!

Nëse mbani kafshë shtëpiake, mund të prekeni nga parazitët…

Ndër parazitët që takohen më shpesh te njeriu, janë parazitët e zorrëve. Ata zhvillohen si...

Diagnostikohuni!

Veproni shpejt nëse keni dyshime për ulçër të stomakut!

Kur stomaku juaj është i shëndetshëm, është i veshur në një shtresë mukusi të ngjeshur....

Kujdesi dhe trajtimi

A flasin flokët për shëndetin tuaj?

Disa sëmundje dhe medikamente ndikojnë në trupin tuaj, gjithashtu edhe në flokët tuaj. Në këto...

Mëlçia e dëmtuar!

Simptomat dhe komplikimet e hepatitit C!

Hepatiti C është një inflamacion i mëlçisë e shkaktuar nga virusi i hepatitit C (HCV)....

Ndërveprimet me barnat

Mësoni se çfarë janë antiacidet!

Antiacidet janë ilaçe që ndihmojnë në administrimin e simptomave të dhimbjes dhe shqetësimit të shkaktuar...

Sëmundjet e syve

Ruani sytë nga dëmtimet, janë shumë delikatë!

Sytë janë të vendosur në dy gropa kockore në ballë dhe mbyllen me kapakët e...

Diabeti

Sëmundja e sheqerit, e rrezikshme!

Sëmundja e sheqerit është një sëmundje që karakterizohet nga çrregullimi në këmbimin e karbohidrateve, si...

Jetë aktive

Përfitimet e zemrës nga ushtrimet fizike!

Ka disa përfitimet nga ushtrimet fizike për një zemër më të fuqishme. Zemra e personit...

Sëmundjet e veshit

Nëse ju dhemb sadopak veshi, duhet ta kontrolloni!

Në sëmundjet e veshit duhen përmendur shumë diagnoza të tjera që bëjnë pjesë në këtë...

Studime

Kafeja dhe kanceri i zorrës!

Pacientët me kancerin të zorrës së trashë që pinë rregullisht kafe me kafeinë mund të...

Te fëmijët dhe të rriturit

Çfarë i shkakton organizmit Escherichia coli?

Disa lloje Escherichia coli janë thelbësore për shëndetin e mirë, por të tjerët mund të...