MENU
klinika
Stina e mandarinave mbërriti?

Çfarë ndodh nëse hamë dy në ditë?

Çfarë analizash duhen bërë?

Testet e hershme të funksionit të mëlçisë

Në këto raporte të rasteve të hershme dhe studime shkencore, mjekët dhe studiuesit deklaruan se...

Historia e Grigor

Ilaçet që shmangin komplikimet e prostatës

Gjashtëdhjetë e pesë-vjeçari Grigor kurrë nuk dyshonte se shëndeti i tij nuk ishte në rregull....

Ja çfarë thotë studimi!

Kafeina shkakton migrenë?

Dhimbjet e kokës shkaktojnë dhimbje në mënyra të ndryshme. Disa fillojnë nga një dhimbje e...

Rreziqet që iu kanosen

Mos qëndroni vetëm pas kirurgjisë kardiake!

Vetmia mund të bëjë që të ketë një numër të madh të pacientëve me zemër...

Ja çfarë duhet të bëni kur keni kriza

Cilat janë simptomat e kolitit ulcerativ?

Trakti  tretës është rruga që ushqimi bën nëpër trup pasi ta keni ngrënë. Ushqimi shkon...

A mund t'i ndihmojë kjo të tjerët?

Gjeni që mbron gruan nga zhvillimi i Alzheimerit

A mundet  që një mutacion gjenetik i rrallë i një gruaje një ditë të ketë...

Ja çfarë të pini çdo mëngjes!

Harrojeni ujin e ngrohtë me limon e mjaltë!

Shafran i Indisë vjen nga rrënja e bimës kurkuma dhe përdoret gjerësisht në kuzhinën orientale....

Zbuloni zgjidhjen!

Ju janë shfaqur rradhët rreth syve?

Thuhet se buzëqeshja na bën të dukemi më të rinj. Por rrudhat e syve ose...

Historia e Merit

Nisi cigaren me avull, vdes pas disa ditësh

Meri kishte pirë cigare në pjesën më të madhe të jetës, kur filloi të përdorte...

Përdorimi dhe efektet anësore

E dinit çfarë janë kortikosteroidet?

Kortikosteroidet janë ilaçet më të forta të disponueshme për uljen e inflamacionit në trup. Ato...

Mësoni shkakun!

Dhimbje ose djegie në gojë? Pas disa ditësh ju shfaqen plagë?

Stomatiti i përsëritshëm aftoz (plagët e plasaritura, ose ulçera aftoze) është prania e plagëve të...

Reklama