MENU
klinika
Trajtimi

Çfarë është sindroma Angelman dhe si ndikon në zhvillim?

Gjithçka që duhet të dini!

Cilat janë efektet anësore ilacit të diabetit Tresiba?

Nëse keni diabet, mjeku mund të përshkruajë Tresiba. Tresiba është një ilaç me recetë që...

Nga migrena tek goditjet në tru

Cilat janë komplikimet neurologjike të artritit psoriatik?

Artriti është një gjendje autoimune që shkakton nyje të fryra dhe të dhimbshme. Psoriasis është...

Rreziqet

A mund të marr amoksicilinë gjatë shtatzënisë?

Shtatzënia vjen me shumë efekte anësore të padëshiruara, të tilla si të vjellat në mëngjes,...

Si në shumë aspekte të tjera...

Si ndikon skleroza e shumëfishtë në kujdesin dentar?

Skleroza e shumëfishtë mund të ndikojë në shumë fusha të jetës së përditshme, duke përfshirë...

Çfarë thonë mjekët?

A mund ta ndalohet përparimi i kancerit të vezoreve?

Trajtimet aktuale për kancerin ovarian, kryesisht kirurgjia dhe kimioterapia, mund të ndryshojnë përparimin e tij....

Nga se shkaktohet?

Cilat janë rreziqet e rubeolës në shtatzëni?

Rubeola është një infeksion viral i njohur edhe si fruthi. Infeksioni është ngjitës dhe njerëzit...

Rreziqet

Implantet dentare: Çfarë duhet të dini për to?

Implantet dentare janë pajisje mjekësore të vendosura në mënyrë kirurgjikale në nofull. Ato ofrojnë mbështetje...

Rreziqet

Kur duhet të shkoni te një specialist për syrin e thatë?

Nëse dyshoni se keni sy të thatë, nuk duhet të prisni të shihni një specialist...

Pse ngatërrohet shpesh me ekzemën?

Çfarë është mykoza fungoide e lëkurës?

Mycosis fungoides është një lloj i rrallë kanceri i lëkurës i quajtur limfoma e qelizave...

Shumë e rrallë...

Sëmundja Castleman: Simptomat dhe trajtimi

Sëmundja Castleman është një gjendje e rrallë që prek nyjet limfatike të trupit, duke bërë...

Ndikimi

A mund të shkaktojë herpesi abort?

Nëse jeni diagnostikuar me herpes, mund të pyesni veten nëse mund të shkaktojë abort ose...

Reklama