MENU
klinika
Historia e Kelës

“Dhimbja dukej muskulare, por në të vërtetë ishte sulm në zemër”

Zbulojeni

Kardioaspirina, çfarë është dhe për çfarë duhet

Kardioaspirina është emri i zakonshëm i ilaçit që ka përbërës aktiv acidin acetilsalicilik, me një...

Shkaktarë mund të jenë gjenet tuaja

Trashje të lëkurës në pëllëmbët e duarve dhe thembrat e këmbëve?

Tiloza me kancer të ezofagut (TOC) është një gjendje e trashëguar e karakterizuar nga keratoderma...

Mësoni cfarë është kjo gjendje

Fëmija ka skuqje ose flluska në lëkurë pas lindjes?

Iktioza epidermolitike (EI) është një çrregullim i rrallë, gjenetik i lëkurës. Bëhet e dukshme në...

Ky mund të jetë shkaku

Keni marrje mendsh, tringëllimë në vesh ose humbje ekuilibri?

Migrena me aurën e trungut të trurit (MBA) është një lloj dhimbje koke migrene me...

Çfarë është kjo gjendje?

“Fëmija im ka dobësi të muskujve të zemrës”

Sëmundja e ruajtjes së glikogjenit tip 2, e njohur gjithashtu si sëmundja Pompe ose sëmundja...

Ja si funksionon

Çfarë është angiografia dhe pse duhet ajo?

Angiografia është një analizë radiologjike që të jep pamjet e arterieve, pra enëve që transportojnë...

Nëse keni nevojë për vaksinë...

Ky test ju tregon nëse keni pasur infeksion kohëve të fundit

Titri i antitrupave është një test laboratorik që mat nivelin e antitrupave në një mostër...

Kujdes!

Ky infeksion mund t’i kalojë foshnjës nëse infektohet dhe nëna

Toksoplazmoza kongjenitale është një grup simptomash qe ndodhin kur një foshnjë e palindur (fetus) është...

Ky mund të jetë shkaku

Shtatshkurtësi dhe vonesë e dhëmbëzimit?

Sindroma SHORT është një gjendje e karakterizuar nga anomali të shumta që prekin disa pjesë...

Këshillohuni patjetër me mjekun

Jeni shtatzënë dhe vini re që foshnja po lëviz më pak?

Kufizimi i rritjes intrauterine (IUGR) i referohet rritjes së dobët të një foshnjeje gjatë barkut...

Çfarë thonë mjekët?

Matja e rrahjeve të zemrës, si bëhet dhe pse është e nevojshme?

Matja e rrahjeve të zemrës është e nevojshme pasi mund të njohësh ritmin e zemrës...

Reklama