MENU
klinika
Nëse keni nevojë për vaksinë...

Ky test ju tregon nëse keni pasur infeksion kohëve të fundit

Kujdes!

Ky infeksion mund t’i kalojë foshnjës nëse infektohet dhe nëna

Toksoplazmoza kongjenitale është një grup simptomash qe ndodhin kur një foshnjë e palindur (fetus) është...

Ky mund të jetë shkaku

Shtatshkurtësi dhe vonesë e dhëmbëzimit?

Sindroma SHORT është një gjendje e karakterizuar nga anomali të shumta që prekin disa pjesë...

Këshillohuni patjetër me mjekun

Jeni shtatzënë dhe vini re që foshnja po lëviz më pak?

Kufizimi i rritjes intrauterine (IUGR) i referohet rritjes së dobët të një foshnjeje gjatë barkut...

Çfarë thonë mjekët?

Matja e rrahjeve të zemrës, si bëhet dhe pse është e nevojshme?

Matja e rrahjeve të zemrës është e nevojshme pasi mund të njohësh ritmin e zemrës...

Studimet tregojnë se....

Ja pse mërzitja dhe stresi janë të lidhura me shtimin në peshë

A e shihni ndonjëherë veten duke luftuar me lotët kur ndiheni emocional dhe të mbingarkuar?...

Zbulojini!

Anomalitë e pankreasit… simptomat dhe trajtimi

Agjeneza e pankreasit dorsal përshkruan një keqformim kongjenital të pankreasit në të cilin i gjithë...

Ky mund të jetë shkaku

Simptoma psikiatrike dhe humbja e aftësive fizike?

Sindroma Andermann (AS) është një çrregullim që dëmton nervat e përdorura për lëvizjen dhe ndjesinë...

Ja përgjigja e mjekëve

Ngurtësi ,dobësi në këmbë dhe probleme më ekuilibrin?

Skleroza anësore primare (PLS) është një sëmundje e rrallë neuromuskulare që prek qelizat nervore që...

Si trajtohet?

Çfarë është hiperpigmentimi i lëkurës i fituar?

Hiperpigmentimi makular i fituar i lëkurës, i quajtur gjithashtu pigmentim makular i fituar me atiologji...

Njihuni me to

3 ushqimet që pastrojnë rrënjësisht mushkëritë

Sugjerohet që një mënyrë për të përmirësuar shëndetin e mushkërive është që të konsumoni ushqime...

Ja cilat trajtime të përdorni

Trajtoni aknet gjatë shtatzënisë pa ndikuar ngativisht tek fetusi

Gjatë shtatzënisë, ashpërsia e puçrrave mund të përmirësohet ose përkeqësohet. Është  e zakonshme që puçrrat...

Reklama