MENU
klinika
Çfarë problemesh mund të ndodhin?

Terapia e oksigjenit. Kur është e nevojshme?

Ky është shkaku!

Keni vështirësi të papritur në frymëmarrje?

Cfarë është sindroma akute e shqetësimit të frymëmarrjes (ARDS)? Akut do të thotë papritur, dhe...

Rrëfimi i Xhoit

E gjithë familja ime vuante nga kjo sëmundje e lëkurës

Xhoi, 34 vjeç, jeton në një qytet bregdetar me burrin dhe vajzën e saj. Ajo...

Stresi

Problemet qe i shkakton shëndetit ngrënia e thonjve

Ngrënie e thonjve është një ves të cilin e kanë shumë njerëz, sidomos ata që...

Si ta përgatisni!

Luftoni aromën e keqe të gojës me këtë lëng çudibërës dhe natyral

Aromë e keqe mund të shkaktohet nga produkte të ndryshme ushqimore, prishja e dhëmbëve ose...

Cilat janë shkaqet?

Rritja e presionit të mushkërive

Tensioni i pneumotoraksit ndodh kur ajri akumulohet në mes të murit të gjoksit dhe mushkërive...

Dhimbje të nyjeve

Kjo mungesë në trup shkakton shtat të shkurtër

Rickets Hipofosfatemik është një çrregullim në të cilin kockat japin një dhimbje të butë dhe...

Trajtimi

Çfarë e shkakton trombozën sipërfaqësore të venave?

Tromboza sipërfaqësore venoze është inflamacioni dhe koagulimi në një venë sipërfaqësore, zakonisht në krahë apo...

Çfarë e ndihmoi të zbulonte prejardhjen?

Davidi ishte i adoptuar dhe nuk dinte asgjë

Shumë fëmijë të adoptuar nuk dinë shumë për familjen e tyre biologjike. Ky ishte dhe...

Trajtimi dhe si ndodh procedura

Akumulimi i lëngjeve në mushkëri

Torakoskopia është ekzaminimi vizual i sipërfaqeve të mushkërive dhe hapësirës pleurale përmes një tubi shikues...

Cili është shkaku?

Fëmija im ka lindur me një çarje të vogël afër kërthizës

Hernia është një hapje e vogël në muret e barkut. Një hernie kërthizore ndodh afër...

Rrëfimi i Oltës për sëmundjen e nënës

Kjo gjendje na ka goditur shumë rëndë! Nëna ime me…

Olta është gazetare. Nëna e saj u diagnostikua me sëmundjen e Alzheimerit  në vitin 2014....

Reklama