MENU
klinika
Shkoni mënjëherë tek okulisti

Nuk mbyllni ose hapni dot qepallën, keni dhimbje koke?

Ky mund të jetë shkaku

Çrregullime të formës së fytyrës, dhimbje dhe njolla?!

Sindroma Parry-Romberg është një çrregullim i rrallë që karakterizohet nga përkeqësimi (atrofi) i ngadaltë progresiv...

Zbulojeni ç'thotë studimi

Pse sytë e mi kanë ngjyra të ndryshme?

Heterokromia është termi i përdorur për të përshkruar një ndryshim në ngjyrën e syve të...

Ja ç'duhet të dini

Çfarë është Radioimunoterapia?

Radioimunoterapia (RIT) është një kombinim i terapisë rrezatuese dhe imunoterapisë. Në imunoterapi, një molekulë e...

A janë të rrezikshme?

Si ndikojnë problemet e traktit tretës në shtatzëni?

Disa gra me sëmundjen Crohn mund të shqetësohen nëse të qenit shtatzënë do të ndikojë...

Hulumtimi i fundit

Mungesa e gjumit mund të shkaktojë dehidratim

Të rriturit që flenë vetëm gjashtë orë në natë mund të kenë më shumë mundësi...

Studimi

Më në fund pak shpresë për njerëzit me hemofili!

Studiuesit mund të kenë gjetur një mënyrë që njerëzit me hemofili të rëndë të marrin...

Si ti dalloni

Probiotikët dhe Prebiotikët: Cili është ndryshimi?

Të dy prebiotikët dhe probiotikët janë të rëndësishëm për shëndetin e njeriut. Sidoqoftë, ata kanë...

Zbulojini

A dini sa i (pa)pastër është ajri brenda shtëpisë suaj?

Kur pandemia  e Covid-19 detyroi izolimin global në fillim të këtij viti, diçka pozitike ishte...

Flasin mjekët

A është e sigurt vaksina e gripit gjatë shtatëzënësisë?

Gratë shtatzëna shqetësohen qartë për gjithçka që hyn në trupin e tyre. Por ja një...

Historia e Kristinës

“Isha gati për udhëtim kur ndjeva një dridhje në shpatull”

Kristina, një mësuese e yogës në të 20-at e saj, ishte gati të bënte udhëtimin...

Studim i fundit

A ka lidhje midis ilaçeve të presionit të gjakut dhe kancerit?

Nuk u gjet asnjë lidhje midis ilaçeve të presionit të gjakut dhe kancerit, tregoj studimi...

Reklama