MENU
klinika
Si ndikojnë në shëndetin e përgjithshëm

Çfarë janë acidoza dhe alkaloza e gjakut?

Sa të rrezikshme janë ato

Cilat janë mikobakteret jo tuberkuloze?

Mikobakteret jo tuberkuloze (NTM) janë një grup i larmishëm bakteresh që përfshijnë më shumë se...

Para se të ndërrohen stinët...

5 ushqimet e duhura për pastrimin e organizmit dhe shëndet të mirë

Një trup në formë, ushqyerja e shëndetshme dhe shëndeti i mirë janë ndër prioritetet që...

Gjatë shtatzënisë

Efektet e dëmshme të përdorimit të Retinoidit

Sindroma e retinoidit fetal është një model karakteristik i defekteve fizike të lindjes në një...

Ky mund të jetë shkaku

Fëmija shfaq probleme në zhvillim, zemrën, anemi?

Mungesa e izobutilil-CoA dehidrogjenazës (ose ndryshe mungesa e IBD) është një gabim i lindur i...

Mësoni shkakun

Mungesa e një kocke, shtatshkurtësi dhe…

Sindroma TAR karakterizohet nga mungesa e një kocke të quajtur rreze në secilin parakrah, shtatshkurtësi...

Ja me çfarë mund të jetë e lidhur

A ndjeni shpesh dhimbje kronike?

Njerëzit me dhimbje kronike mund të kenë më shumë të ngjarë të pësojnë një sulm...

Ja ç'thonë mjekët

Si e sulmon trurin Covid-19?

Koronavirusi prek më së shumti mushkëritë, por edhe veshkat, mëlçinë dhe enët e gjakut. Megjithatë,...

Sot Dita Botërore e Dermatitit Atopik

Sëmundja për të cilën nuk flitet sa duhet

Sot Dita Botërore e Dermatitit Atopik. Dermatiti atopik është një sëmundje inflamatore komplekse, kronike dhe...

3 mënyra natyrale për t’i zhdukur

Rrathët e syve, në gjendje kritike?

Rrathët e syve nuk janë asnjëherë tërheqës dhe gjithmonë të shtojnë lodhjen apo pamjen prej...

Kujdes! Çfarë e shkakton këtë gjendje?

Enjtja e trupit, e organeve mund të jetë e rrezikshme

Angioedema e fituar (AAE) është një çrregullim i rrallë që shkakton episode të përsëritura të...

Kujdes, mund të tregojnë probleme me gjakun

Gjakderdhje e zgjatur dhe skuqje e lëkurës?

Trombocitopenia amegakariocitike e fituar është një çrregullim i rrallë i gjakut që shkakton trombocitopeni të...

Reklama