MENU
klinika
Mësoni shkakun e kësaj gjendje

Anomali të skeletit, më shumë ose më pak gishta se normalja?

Nga kjo gjendje e vazhdueshme

Rritet mundësia për t’ju zhvilluar kanceri i zorrës së trashë

Polipoza adenomatoze familjare e dobësuar (AFAP) është një gjendje e trashëguar që rrit mundësinë për...

Nga CNN

Çfarë ndodh nëse njëkohësisht prekeni nga gripi dhe Covid-19?

Ndërsa mjekët janë të shqetësuar për shtimin e rasteve me koronavirus dhe afrimit të sezonit...

Kjo proteinë mund të jetë shkaktare

Infeksione të mushkërive, lëkurë të verdhë, lodhje të tepruar?

Mungesa e Alpha-1 antitripsinës (AATD) është një sëmundje e trashëguar që shkakton një rrezik në...

Shkoni mënjëherë tek okulisti

Nuk mbyllni ose hapni dot qepallën, keni dhimbje koke?

Sindroma Horner është një gjendje e rrallë e karakterizuar nga mioza (shtrëngimi i bebëzës), ptosis...

Ky mund të jetë shkaku

Çrregullime të formës së fytyrës, dhimbje dhe njolla?!

Sindroma Parry-Romberg është një çrregullim i rrallë që karakterizohet nga përkeqësimi (atrofi) i ngadaltë progresiv...

Zbulojeni ç'thotë studimi

Pse sytë e mi kanë ngjyra të ndryshme?

Heterokromia është termi i përdorur për të përshkruar një ndryshim në ngjyrën e syve të...

Ja ç'duhet të dini

Çfarë është Radioimunoterapia?

Radioimunoterapia (RIT) është një kombinim i terapisë rrezatuese dhe imunoterapisë. Në imunoterapi, një molekulë e...

A janë të rrezikshme?

Si ndikojnë problemet e traktit tretës në shtatzëni?

Disa gra me sëmundjen Crohn mund të shqetësohen nëse të qenit shtatzënë do të ndikojë...

Hulumtimi i fundit

Mungesa e gjumit mund të shkaktojë dehidratim

Të rriturit që flenë vetëm gjashtë orë në natë mund të kenë më shumë mundësi...

Studimi

Më në fund pak shpresë për njerëzit me hemofili!

Studiuesit mund të kenë gjetur një mënyrë që njerëzit me hemofili të rëndë të marrin...

Si ti dalloni

Probiotikët dhe Prebiotikët: Cili është ndryshimi?

Të dy prebiotikët dhe probiotikët janë të rëndësishëm për shëndetin e njeriut. Sidoqoftë, ata kanë...

Reklama