MENU
klinika
Sëmundjet kardiovaskulare

Vrasësit numër një në botë!

Clostridium difficile

Nuk e njihnit këtë infeksion të rëndë!

Clostridium difficile, i njohur edhe si C.diff, është një bakter që shkakton diarre dhe kolit...

Rezultate

Studimi suedez për Omega 3

Një dietë e shëndetshme luan një rol të rëndësishëm në menaxhimin e spondilitit ankilozant. Dhe...

"Syri dembel"

Çfarë është Ambliopia e syrit?

Ambliopia ose “syri dembel” është një gjendje në të cilën syri dhe truri nuk punojnë...

Mësojeni

Çfarë duhet të dini për arrestin kardiak?

Arresti i zemrës është humbja e papritur e funksionit të zemrës në një person që...

17 këshilla

Si mund ta ndalojmë dhimbjen e kokës?!

Çdo kush qe ka pasur dhimbje koke e di që mund të shkaktojë shumë bezdisje...

Disbalanca e neurotransmetuesve

Çfarë i shkakton sëmundjet mendore?

Shumë sëmundje mendore dhe çrregullime neurologjike lidhen me problemet e neurotransmetuesit. Neurotransmetuesit janë një lloj...

E rrezikshme?!

Tromboza që ndodh në udhëtimin me avion!

Çdo gjë që duhet të dini për trombozën e thellë të venave (DVT) dhe fluturimin...

Sëmundjet e valvulave

Çfarë shkakton zhurmë në zemër?

Zhurmat jonormale të zemrës tek të rriturit lidhen me valvulat e dëmtuara të saj. Disa...

Fakte që duhet të dini

A ka fëmija juaj Fibrilacion atrial?

Fibrilacioni atrial është një formë më e zakonshme e aritmisë. Prek më shumë të moshuarit,...

Provojeni!

Përzierja që shëron bronkitin…

Trajtimi i sëmundjes së bronkitit është një ndër sfidat më të mëdha të mjekësisë në...

Detaje

Çfarë është disekacioni (çarja) e aortës?

Dr. Blerim Arapi Departamenti i Anestezi-Reanimacion Spitali Amerikan Tirane Disekacioni i aortës është çarja e...