MENU
klinika
Jo më vizita tek mjeku!

Stërvitja mund të jetë ilaç i mirë për ftohjen

Studimi i ri flet hapur

A janë antibiotikët një shkak për obezitetin në fëmijëri?

Fëmijët që marrin receta të shumta antibiotike në fillim të jetës mund të jenë të...

Shpejt e shpejt mbaron punë!

Si ta qetësoni fëmijën tuaj nga kolla e rëndë

Një kollë e vazhdueshme tek një fëmijë mund të bëhet një gjë e zakonshme gjatë...

Fëmijët e vegjël janë më të prekur

Cilat janë simptomat e një infeksioni në vesh?

Fëmija  mund të ketë shumë simptoma gjatë një infeksioni në vesh. Bisedoni me pediatrin për...

Historia e Sandrës

Papritur humbi kujtesën dhe u shtrua në spital…

Sandra ishte një vajzë 25-vjeçare e shtruar në spital për ndryshime të papritura të sjelljes...

Zbuloni 'sekretet' e dobësimit

Ngrirja e yndyrës për dobësim? A ka efekte anësore?

Laboratori i shoqëruar nga Harvardi që krijoi procesin e “CoolSculpting” ose ndryshje “ngrirje” për zvogëlimin...

Kujdes!

Presioni i gjakut tek të rinjtë, shenjë e keqe për shëndetin

Nëse numrat tuaj të presionit të gjakut lëkunden nga e ulta në të larta dhe...

Ja çfarë duhet të bëni

Fëmija kafshon buzën ose gjuhën gjatë rënies?

Ndihma e parë për kafshimet ose prerjet në gjuhën ose buzën e një fëmije Kafshimi...

'Dhimbja ishte agonuese'

“Pas operacionit të legenit u rrëzova në dysheme dhe…”

Maria sapo ishte kthyer në punë si Infermiere pas një operacioni në pjesën e legenit,...

Zbuloni të vërtetën

A mundet që bakteret e zorrëve të fëmijës të ndryshojë sjelljen e tij?

Fëmijët e moshës së re shkollore me probleme sjelljeje mund të kenë më shumë baktere...

Ja çfarë sugjeron studimi i ri

Valët e trurit ofrojnë pamje të problemeve të gjumit

Valët e trurit me hije më të ulët se normale mund të luajnë një rol...

Ja cilat janë...

Sëmundjet që ndryshe prekin gratë e ndryshe burrat

Edhe pse burrat dhe gratë mund të kenë të njëjtat sëmundje me simptoma të ngjashme,...

Reklama