MENU
klinika
E thotë studimi

Spinaqi rinon trurin!

Degjenerimi progresiv i lëndës së bardhë të trurit

Probleme me ecjen, fjalën, të ngrënit, dëgjimin dhe sjelljen?

Leukodistrofia i referohet degjenerimit progresiv të lëndës së bardhë të trurit për shkak të rritjes...

Metabolizmi i mëlçisë

Çrregullimi i rrallë që rezulton me dëme kërcënuese për jetën!

Gurët e veshkave janë një problem gjithmonë në rritje. Një shkak është një gjendje e...

Çfarë zbulojnë ato?

Pse testet menjëherë pas lindjes janë kaq të rëndësishme?

Fëmija juaj i porsalindura bën disa teste para se të largohet nga spitali. Këto teste...

Historia e Laurës

Perceptimet e personave me aftësi të kufizuar

Laura ishte ajo vajza më aktive që do të shihje në një park lojërash: Ajo...

Shenjat dalluese

Ky çrregullim ndryshon zhvillimin e femrave!

Sindroma Turner është një kusht kromozomal që ndryshon zhvillimin e femrave. Gratë me këtë gjendje...

Studimi i OBSH

Sfilitja nga puna, zyrtarisht një sëmundje

Lodhja nga puna tashmë ka njohjen zyrtare të OBSH-së si problem i diagnostifikueshëm dhe fenomen...

Këshilla si ta trajtoni!

Fitoni peshë rreth belit? Po prekeni nga sindromi metabolik!

Sindromi metabolik është termi që përdoret për të përshkruar një sërë faktorësh rreziku për sëmundjet...

Si ta kuptoni? Trajtimi

Jeni prekur nga çrregullimet e zakonshme të pankreasit?

Ka shumë lloje të çrregullimeve të pankreasit, përfshirë pancreatit akut, pankreatit kronik, pankreatit trashëguar dhe...

Mësoni arsyen!

Pse mjekët mund të mos e përshkruajnë këtë ilaç?

Ne po afrohemi shumë shpejt në ditën kur njerëzit me diagnozë të hipertensionit mund ti...

Shkaqet dhe simptomat

Ndoshta jeni prekur nga Neuropatia periferike!

Nëse keni diabet, niveli i glukozës në gjak ose i sheqerit në gjak është shumë...

Mjaft i rrezikshëm

Ky bakter rritet natyrshëm në ujin e detit

Vibrio parahemolitikus është një bakter i natyrshëm në ujin e detit. Prania e baktereve rritet...

Reklama