MENU
klinika
Këshilla

Si të parandalojmë hipoterminë në dimër të moshuarit?

Historia e Evës

U shfaq si ftohje normale, por ishte e tmerrshme

Prindërit zakonisht e njohin fëmijën e tyre më mirë se kushdo, dhe nëse një prind...

Si ta përgatisni!

Dhimbje fyti? Provoni njëherë çajin aromatik!

Me të ftohtin dhe simptomat e dhimbjeve të fytit, ftohjes dhe kollës, nuk ka asgjë...

Kujdes!

Mbani lente? Rrezikoheni nga ky infeksion!

Keratiti Acanthamoeba është një infeksion i rrallë por serioz i syrit që mund të rezultojë...

Djali im lindi me një çrregullim të tmerrshëm

Doktori më tha të pija verë gjatë shtatëzanisë

Kjo është historia e përvojës së Melisës me përdorimin e alkoolit gjatë shtatzënisë dhe rruga...

Mbrojtje e dobët imunitare

A mund të shpëtojnë e pacientët infuzionet e vitaminës C?

Infuzione masive të vitaminës C mund të jenë një mbrojtës i jetës për pacientët me...

Mësoni emrin e ilaçit

Provuar dhe miratuar për infeksionin e qelizave të gjakut

Limfoma e qelizave të mantelit (MCL) është një lloj limfome që zhvillohet kur trupi bën...

Sezoni erdhi, aplikojini menjëherë!

5 hapa të thjeshtë për t’u mbrojtur nga gripi

Simptomat më të shpeshta të gripit janë temperatura, kolla e thatë, dhimbja e kokës, dhimbje...

Ja problemet që shkakton!

Kujdes me këtë ilaç gjatë shtatzanisë!

Çfarë  janë anotia dhe mikrotia? Anotia dhe mikrotia janë defektet e lindura të veshit të...

Historia e Dianës

Fytyrat dy binjakeve të mia po bëheshin asimetrike

Lidhja me kujdesin është jetike për fëmijët me defekte të lindura. Kjo ishte veçanërisht e...

Çfarë është e ndaluar?

Çfarë duhet të bëni nëse dikush kalon një krizë epilepsie!

Rreth 1 në 10 persona mund të kenë një krizë epilepsie gjatë jetës. Kjo do...

Studimi

Dieta e shpejtë mund të forcojë shëndetin e zemrës

Dieta rutinë mund të zvogëlojë rrezikun e dështimit të zemrës dhe vdekjes në pacientët që...

Reklama