MENU
klinika
Kolesteroli

Ushqimet që nuk duhet të konsumoni!

Çfarë thonë studiuesit?

Terapia e gjeneve mund të trajtojë çrregullimin e rrallë imunitar

Fëmijët e lindur me një çrregullim të rrallë gjenetik të quajtur imuniteti i kombinuar i...

Rraskapitjet e thella

Lodhje kronike, zbulojeni me një analizë gjaku!

Sëmundja e encefalomititit ose sindromi i lodhjes kronike (ME / CFS) është një sëmundje komplekse,...

Dobitë shëndetësore

Lakra e bardhë, vlerat kuruese dhe ushqyese

Lakra e bardhë apo kokëlakra është një bimë barishtore, me gjethe të mbështjella, me ngjyrë...

Simptomat

Mund të jeni prekur nga një infeksion i përjetshëm i syve!

Konjuktiviti i përjetshëm është fryrje afatgjatë (kronike) (inflamacion) e pjesës së jashtëm të syve. Kjo...

Llojet e mdikamenteve

Përdorni ilaçe me pika për sytë? Kujdes nga këto efekte anësore!

Pikat e syrit përmbajnë ilaçe për të zgjeruar beben e syrit. Ekzistojnë dy lloje pikash:...

Trajtimi

Ju ndodh të keni zhurma në vesh? Mësoni nga se shkaktohen!

Tinitus zakonisht përshkruhet si një zhurmë kumbuese në vesh, por disa njerëz e dëgjojnë atë...

Paola tregon sëmundjen e saj

Vetëm 20-vjeç dhe nuk mbaja ekuilibrin!

Paola ka sindromin e dehishencës së kanalit gjysmëpërcjellës të veshit (SCDS), një çrregullim i rrallë...

Historia e Xhulias

1 vjeç dhe vajza jonë nuk rrinte dot në këmbë

Xhulia , një vajzë pesë vjeçare me sy blu, kishte një fëmijëri normale deri në...

Çfarë thonë studiuesit?

Problemet e të menduarit. A lodhen me goditjen në tru?

Faktorët e njohur të rrezikut për goditje në tru mund të rrisin mundësinë për të...

Osteoporoza

Sa shpesh duhet të bëjnë femrat testet e kockave?

Ekspertët thonë se gratë e moshuara duhet të bëjnë  teste të rregullta të densitetit të...

Legionella - Ethet Pontiac

Uji i kontaminuar? Shkak për një sëmundje të rrezikshme

Një sëmundje respiratore e shkaktuar nga embrioni Legionella është një nga sëmundjet më të shpeshta...

Reklama