MENU
klinika
Rrëfimi i Entelës

Sindromi Prader-Willi: Një histori e një jete unike!

Trajtimet

Çrregullime të rralla imunitare kronike, ilaçet që ju ndihmojnë!

Sindromet Hypereosinophilic (HES) janë kushte të shkaktuara nga numrat më të lartë se normale të...

Studimi më i ri

Depresion tek fëmijët e vegjël? Mësoni mbi trajtimin!

Ndonjëherë të gjithë ndjehen të pikëlluar ose të pa motivuar ndonjëherë. Këto ndjenja zakonisht kalojnë...

Efekti anësor

Sëmundje të zemrës dhe konsumoni mish të kuq?

Trimetilamin N-oksid (TMAO) është një efekt anësor ushqimor që formohet nga bakteret gjatë tretjes. Ky...

Dobitë e terapisë së ujit

Amanda, ndan disa këshilla rreth pishinave!

Kur zhvillohet një kampionat Amanda, hedhet në pishinë si një profesioniste, përqendrimi i saj është...

Fibroza cistike

Një kusht gjenetik që ngadalëson rritjen!

Fibroza cistike (CF) është një kusht gjenetik që prek një proteinë në trup. Njerëzit të...

Kolesteroli

Ushqimet që nuk duhet të konsumoni!

Kolesteroli është armiku kryesor i zemrës. Ka disa ushqime që duhet të shmangni. Lexoni më...

Çfarë thonë studiuesit?

Terapia e gjeneve mund të trajtojë çrregullimin e rrallë imunitar

Fëmijët e lindur me një çrregullim të rrallë gjenetik të quajtur imuniteti i kombinuar i...

Rraskapitjet e thella

Lodhje kronike, zbulojeni me një analizë gjaku!

Sëmundja e encefalomititit ose sindromi i lodhjes kronike (ME / CFS) është një sëmundje komplekse,...

Dobitë shëndetësore

Lakra e bardhë, vlerat kuruese dhe ushqyese

Lakra e bardhë apo kokëlakra është një bimë barishtore, me gjethe të mbështjella, me ngjyrë...

Simptomat

Mund të jeni prekur nga një infeksion i përjetshëm i syve!

Konjuktiviti i përjetshëm është fryrje afatgjatë (kronike) (inflamacion) e pjesës së jashtëm të syve. Kjo...

Llojet e mdikamenteve

Përdorni ilaçe me pika për sytë? Kujdes nga këto efekte anësore!

Pikat e syrit përmbajnë ilaçe për të zgjeruar beben e syrit. Ekzistojnë dy lloje pikash:...

Reklama