MENU
klinika
Etika mjekësore

“S’mungojnë mjekët, por mjekësia!”

Ndikime në shëndet

Truke shëndetësore që burrat mësojnë nga gratë

Gratë zakonisht flenë më shumë se sa meshkujt. Shumë njerëz bëjnë të paktën 8 orë...

Stil jetese...

Doni të forconi sistemin tuaj imunitar?

Pak stres mund të jetë një gjë e ‘mirë’ sepse e ndihmon trupin tuaj që...

Histori për mjekësinë

“Po nuk u bëre mbret, bëhu mjek!”

“Dëshmitë që Prof. Andrea Gudha sjell në librin e tij “Historia e mjekësisë”, janë prekëse...

Studim i ri

Omega 3 ul rreziqet e zemrës për pacientët me rrezik të lartë

Një pilulë që përmban doza të mëdha të një acidi yndyror të Omega 3 që...

Arlinda Elmasllari, gjinekologe

Nëse ke këto simptoma, shko te gjinekologu!

Polipi cervikal ёshtё njё rritje qё zhvillohet në qafёn e mitrёs. Sperma duhet tё kalojё...

Arritje në neurokirurgji

Ndihma për paraplegjikët

Një njeri paraplegjik ka rifituar aftësinë për të lëvizur këmbët dhe për të ecur në...

Mbrojtja e fëmijëve

Si duhet të veprojmë kur fëmija ka reaksion nga vaksina?

Shumica e fëmijëve që kanë patur reagime të lehta deri në të moderuara ndaj një...

Dhimbja neuropatike

Sëmundjet që shkaktojnë dhimbje nervore

Perceptimi i dhimbjes ndryshon te secili individ; janë përdorur terma të tilla, si: prerje me...

Kujdesi ndaj fëmijëve

Çfarë shkaktojnë lojërat në kompjuter?

E dëgjojmë këtë pyetje shumë shpesh nga prindërit e frustruar: Pse fëmija im ulet para...

Migrena dhe llojet e saj

Burrat apo gratë preken më shumë nga migrena?

Dhimbja e migrenës është zakonisht një dhimbje në njërën anë të kokës, që shpesh është...

Hulumtuesit sjellin risi

Diçka më shumë për Aloe Vera

Xheli nga Aloe Vera është i njohur gjerësisht për të lehtësuar djegien nga dielli dhe...

Reklama