MENU
klinika
Kujdes!

Aroma e pakëndëshme e trupit sinjalizon probleme shëndetsore!

Mësojeni

Çfarë është dhimbja fantazmë dhe si shpjegohet ajo!

Dhimbja Fantom ose siç quhet ndryshe “fantazmë” është dhimbje që ndjehet sikur vjen nga një...

Mbani parasysh

Pasojat që sjell kripa e tepërt në organizëm!

Aldosteronizmi primar (PA) është një gjendje që ndodh kur veshkat prodhojnë shumë aldosteron. Aldosteroni është...

E rrezikshme

Problemet që shkakton dëmtimi i gjendrave të veshkave

Gjëndrat veshkore janë dy gjëndra të vogla në formë trekëndëshi. Një gjëndër është e vendosur...

Çfarë janë EDC-të?

Armiqtë më të rrezikshëm të organizmit!

Sistemi endokrin është një rrjet i gjëndrave dhe organeve që prodhojnë, ruajnë dhe sekretojnë hormonet....

Mënyra natyrale

5 bimë të provuara për uljen e tensionit të lartë të gjakut!

Presioni i lartë i gjakut, ose hipertensioni, është një gjendje mjekësore ku forca e gjakut...

Retinoskopia

Prova e thjeshtë që zbulon gabimet pamore të femijëve

Retinoskopia është një teknikë për të përcaktuar objektivisht gabimin refraktiv të syrit dhe nevojën për...

E rrezikshme

Si ndikon alkooli tek personat diabetik?

Të gjithë mendojmë se njerëzit me diabet nuk duhet të konsumojnë alkool. Hulumtimet kanë treguar...

Personat që vuajnë nga diabeti

Parandalimi i sulmit në zemër dhe goditjes në tru!

Njerëzit me diabet kanë më shumë shanse për të pasur sulme në zemër dhe goditje...

Kujdes!

Rreziqet që sjell mungesa e bakrit në organizëm…

Sëmundja Wilson është një çrregullim i rrallë i trashëguar që shkakton grumbullimin e bakrit në...

Këshilla të rëndësishme

5 lëndë ushqyese që fëmijët kanë nevojë të konsumojnë çdo ditë!

Nuk ka dyshim se shumica e fëmijëve konsumojnë ushqime më shumë se sa duhet (shkalla...

Mbani parasysh!

Testi që duhet të bëjnë çiftet para se të planifikojnë një fëmijë!

Foshnjat e shëndetshme zhvillojnë vizionin, lëvizjet, dëgjim dhe funksione të tjera vitale . Disa enzima...

Reklama