MENU
klinika
E rrezikshme

Si ndikon alkooli tek personat diabetik?

Personat që vuajnë nga diabeti

Parandalimi i sulmit në zemër dhe goditjes në tru!

Njerëzit me diabet kanë më shumë shanse për të pasur sulme në zemër dhe goditje...

Kujdes!

Rreziqet që sjell mungesa e bakrit në organizëm…

Sëmundja Wilson është një çrregullim i rrallë i trashëguar që shkakton grumbullimin e bakrit në...

Këshilla të rëndësishme

5 lëndë ushqyese që fëmijët kanë nevojë të konsumojnë çdo ditë!

Nuk ka dyshim se shumica e fëmijëve konsumojnë ushqime më shumë se sa duhet (shkalla...

Mbani parasysh!

Testi që duhet të bëjnë çiftet para se të planifikojnë një fëmijë!

Foshnjat e shëndetshme zhvillojnë vizionin, lëvizjet, dëgjim dhe funksione të tjera vitale . Disa enzima...

Për nënat e reja

Testi i proteinave që duhet të bëjë çdo fëmijë i porsalindur!

Fenilketonuria, e njohur shpesh si PKU, është një çrregullim i trashëguar që mund të shkaktojë...

Ja cfarë prove duhet të bëni!

Keni dhimbje muskujsh dhe ndiheni të pafuqishëm?

Elektromiografia (EMG) është një procedurë diagnostike për të vlerësuar shëndetin e muskujve dhe qelizat nervore...

Ataksia Friedreich

Çrregullimi nervor më i rrezikshëm që prek fëmijët!

Ataksia Friedreik është një sëmundje e rrallë e trashëguar që shkakton dëme progresive në sistemin...

Pa nevojën e barnave toksike

Simptomat e gripit mund të eliminohen natyrshëm!

Luftimi i simptomave të gripit nuk është një përvojë e mirë, por ilaçet konvencionale shpesh...

Çfarë e shkakton?

Rreziqet që sjell urthi në stomak!

Urthi është një ndjenjë diegieje e dhimbshme në gjoks ose në fyt. Kjo ndodh kur...

Kujdes, kjo mund të jetë arsyeja!

Keni dhimbje stomaku dhe fryrje?

Dispepsia është një dhimbje ose një ndjenjë e pakëndshme në pjesën e sipërme të mesit...

Këshilla

Çfarë duhet të hamë për të lehtësur simptomat e ulcerës?

Një dietë e butë mund të përdoret së bashku me ndryshimet e jetesës për të...

Reklama