MENU
klinika
Lidhjet e tij me astmën

Rrezikshmëria e Refluksit Gastroezofageal

Çrregullimet e stomakut

Ushqime dhe këshilla për dhimbjet e barkut!

Nëse keni një stomak të acaruar dhe kur ai ju lë të kërrusur nga dhimbjet,...

Sindroma 4h

Nëse ke këtë sëmundje, jo të gjithë dhëmbët janë të pranishëm!

Sindroma 4H është e shkurtimi për hipomielinacionin, hipogonadizmin hipogonadotropik dhe hipodontia. Hipominimi do të thotë...

Sëmundje neurologjike

Çfarë është mieliti i dobët akut?

Sëmundja akute e mielitit (AFM) është një sëmundje neurologjike. Është e rrallë, por serioze. Ndikon...

Mësojeni!

Pse duhet të mos hamë para testit të gjakut?

Nëse mjeku ju ka thënë se nuk duhet të hani përpara testit të gjakut, do...

Këshillohuni me mjekun!

Çfarë është sëmundja Krabbe?

Krabbe është një sëmundje e lindur që ndikon në metabolizmin. Metabolizmi është procesi që trupi...

Efektet pozitive

20 sëmundjet që shëron bananja

Mësoni arsyet përse duhet ta konsumoni bananen pa u menduar gjatë! Banania ndihmon apo parandalon...

Simptomat

Çfarë është inflamacioni akut dhe çfarë duhet të dini rreth tij?

Inflamacioni është përgjigja normale mbrojtëse e trupit ndaj një dëmtimi, acarimi ose operacioni. Ky proces...

Lëndim i thonjve

Çfarë e shkakton sëmundjen e Severit?

Sever-i është një lëndim i rëndë i thonjve që ndodh tek fëmijët. Është e dhimbshme...

Fasciiti i shputës

Ju dhemb shputa e këmbës?

Fasciiti i shputës është një gjendje inflamatore. Kjo ndodh në pjesën e shputës, e cila...

Shkaqet dhe simptomat

Çfarë është Deformimi Haglundit?

Deformimi Haglund është një zgjerim i kockave në anën e pasme të shpinës ose në...

Zbatoni këto këshilla

4 hapa se si të shpëtoni nga puçrrat në fytyrë!

Nëse në fytyrën tuaj ose pjesë të tjera të trupit shfaqen puçrra, zakonisht ky është...

Reklama