MENU
klinika
Sedativët

Efektet anësore të barnave qetësues!

Melanoma

Kanceri i lëkurës nuk shfaqet vetëm në sipërfaqe!

Melanoma është forma më e rrezikshme e kancerit të lëkurës. Është kanceri i pestë më...

Kujdes me ushqimet!

Mësoni si vritet bakteri i Listerisë

Listeria merret nga një grup bakteresh që zakonisht gjenden në tokë, ujë dhe disa kafshë....

Probiotikët

Ekzistojnë edhe baktere të mira që duhet t’i marrim?!

Probiotikët shpesh quhen ‘baktere të mira’, sepse mbajnë organizmin tuaj të shëndetshëm. Probiotikët janë baktere dhe...

Shqetësuese!

Mund të pësosh infarkt nga menopauza

Me fjalën menopauzë kuptojmë ndalimin e menstruacioneve (periodave). Është një gjendje që e kalojnë të...

Disa kura popullore!

Hernia diskale po ju vështirëson jetën?

Midis dy vertebrave të shtyllës kurrizore ndodhet një kërc në formë jastëku apo disku, i...

Do na falenderoni!

Veproni kështu nëse ju dhemb gjuri!

Gjuri juaj është kompleks dhe si rezultat, në shumë kushte të zakonshme apo lëndime mund...

Kujdes!

Kërcënuese për jetën tuaj!

Niveli i tepërt i kaliumit në gjak mund të jenë kërcënuese për jetën. Hiperkalemia është...

Bëni kujdes!

Kjo sëmundje mund të shkaktoj edhe tumor!

Pankreasi është një gjendër me gjatësi prej 13 cm. Ndodhet në pjesën e sipërme të...

Lexoni lajmin!

Doni të bini menjëherë nga pesha?

Shtimi i dhjamit në organizëm është pasojë e ushqimit të tepruar, domethënë merren më tepër...

Prindër, ruani fëmijët!

A e dini se çfarë është sëmundja e pestë?

Megjithëse sëmundja e pestë është më e zakonshme te fëmijët, të rriturit mund ta kenë...

Veproni kështu!

Keni ndjeshmëri në dhëmbët tuaj?

Prishja e dhëmbëve ose kariesi dentare, mund të ndodh tek të gjithë, por është një...

Reklama