MENU
klinika
Konfirmimi i ISHP

Porositen 50 mijë vaksina, ende nuk izolohet gripi

Dr. Nexhat Rexha - Urolog

Probleme me prostatën? E operoni me Green Laser!

Mjeku juaj ju ka diagnostikuar me simptomat e sëmundjes së quajtur Hiperplazion Beninj i Prostatës...

Kujdes gjëndrat tiroide!

Ju dridhen duart dhe keni rrahje zemre të shpeshta?

Gjëndrat tiroide gjendet në pjesën e mesme të fytit dhe shërbejnë për të rregulluar metabolizmin...

Bëni kujdes!

Nëse mbani kafshë shtëpiake, mund të prekeni nga parazitët…

Ndër parazitët që takohen më shpesh te njeriu, janë parazitët e zorrëve. Ata zhvillohen si...

Diagnostikohuni!

Veproni shpejt nëse keni dyshime për ulçër të stomakut!

Kur stomaku juaj është i shëndetshëm, është i veshur në një shtresë mukusi të ngjeshur....

Kujdesi dhe trajtimi

A flasin flokët për shëndetin tuaj?

Disa sëmundje dhe medikamente ndikojnë në trupin tuaj, gjithashtu edhe në flokët tuaj. Në këto...

Mëlçia e dëmtuar!

Simptomat dhe komplikimet e hepatitit C!

Hepatiti C është një inflamacion i mëlçisë e shkaktuar nga virusi i hepatitit C (HCV)....

Ndërveprimet me barnat

Mësoni se çfarë janë antiacidet!

Antiacidet janë ilaçe që ndihmojnë në administrimin e simptomave të dhimbjes dhe shqetësimit të shkaktuar...

Sëmundjet e syve

Ruani sytë nga dëmtimet, janë shumë delikatë!

Sytë janë të vendosur në dy gropa kockore në ballë dhe mbyllen me kapakët e...

Diabeti

Sëmundja e sheqerit, e rrezikshme!

Sëmundja e sheqerit është një sëmundje që karakterizohet nga çrregullimi në këmbimin e karbohidrateve, si...

Jetë aktive

Përfitimet e zemrës nga ushtrimet fizike!

Ka disa përfitimet nga ushtrimet fizike për një zemër më të fuqishme. Zemra e personit...

Sëmundjet e veshit

Nëse ju dhemb sadopak veshi, duhet ta kontrolloni!

Në sëmundjet e veshit duhen përmendur shumë diagnoza të tjera që bëjnë pjesë në këtë...

Reklama