MENU
klinika
Dëmtimi i tubave neural

Defektet që ndodhin në muajin e parë të shtatëzënisë!

Kuron diarrenë dhe hemorroidet!

Keni dëgjuar ndonjëherë për bimën e vërriut?

Në këtë material do të flasim për cilësitë e mira mjekësore që ka vërriu. Në...

Trajtimi

Çfarë duhet të dini për aneminë?

Shkaku më i zakonshëm i anemisë është mungesa e hekur në organizëm. Trupi ka nevojë...

Bëni kujdes!

Pasojat që vijnë nga gjakderdhja…

Çrregullimet e gjakderdhjes quhen ndryshe “çrregullime të mpiksjes së gjakut”. Normalisht, nëse lëndohesh, trupi formon...

Është e sikletshme?

Kur duhet bërë sonda nëse keni dhimbje barku?

Pjesa e barkut fillon poshtë gjoksit deri në ije. Disa njerëz e quajnë stomak dhe...

Bëni këto teste!

Fëmija juaj mund të lindi me sëmundje të rrezikshme nëse…

Testimi i shtatzënisë siguron informacion rreth shëndetit të fëmijës para se të lindë. Disa teste...

Ja çfarë janë!

Keni ndjerë ndonjëherë dhimbje muskulare të pashpjegueshme?

Ndoshta shumë prej jush janë të njohur me termin e terapisë së masazhit “Trigger Point”,...

Ul yndyrën në gjak

Bima kuruese e sëmundjeve në zemër!

Vadha e egër është një bimë drunore, me fruta në ngjyrë të kuqe, të tharta,...

Hulumtime

Nëse flini më shumë ditën rrezikoheni nga këto sëmundje

Një studim i botuar më 21 maj 2018 në Procesin e Akademisë Kombëtare të Shkencave...

Këshilla

Magnezi mbron zemrën

Koha për të bërë disa ndryshime dietike për të rritur energjinë dhe për të ndërtuar...

Receta

Më shëroi shikimin, hoqi yndyrën nga mëlçia dhe pastroi zorrët

Për shkak të plakjes, funksionet e organeve të trupit përkeqësohen dhe ne përjetojmë probleme të...

Këshilla për femrat!

Kujdesi që të shmangim defektet e lindjes!

Një defekt i lindjes është një problem që ndodh ndërsa një fëmijë zhvillohet në trupin...

Reklama