MENU
klinika
Adenoidet

Si mbrohen nga mikrobet fëmijët?

Hiperplasia beninje e prostatës

Pas moshës 40 vjeçare prireni për këtë sëmundje…

Hiperplasia beninje e prostatës (BPH), e njohur edhe thjesht si prostatë e zgjeruar, është një...

Kurojnë aneminë

Frutat e kësaj bime largojnë gurët në veshka!

Vishnja është një frut i shijshëm dhe tepër i ushqyeshëm. Ajo përdoret e freskët, e...

Hyperopia

Ky problem i shikimit prek më shumë se një në 5 të rritur

Hyperopia, ose largpamësi, është një problem i përbashkët i vizionit në të cilin objektet e...

Sindroma Guillain-Barré

Sëmundja që shfaqet si grip dhe komplikohet rëndë

Sindroma Guillain-Barré (GBS) është një çrregullim i rrallë nervor. Kjo është një sëmundje që mund...

Dëmtimi i tubave neural

Defektet që ndodhin në muajin e parë të shtatëzënisë!

Defektet e tubit nervor janë defekte të lindjes që shfaqen në tru, shtyllë kurrizore ose...

Kuron diarrenë dhe hemorroidet!

Keni dëgjuar ndonjëherë për bimën e vërriut?

Në këtë material do të flasim për cilësitë e mira mjekësore që ka vërriu. Në...

Trajtimi

Çfarë duhet të dini për aneminë?

Shkaku më i zakonshëm i anemisë është mungesa e hekur në organizëm. Trupi ka nevojë...

Bëni kujdes!

Pasojat që vijnë nga gjakderdhja…

Çrregullimet e gjakderdhjes quhen ndryshe “çrregullime të mpiksjes së gjakut”. Normalisht, nëse lëndohesh, trupi formon...

Është e sikletshme?

Kur duhet bërë sonda nëse keni dhimbje barku?

Pjesa e barkut fillon poshtë gjoksit deri në ije. Disa njerëz e quajnë stomak dhe...

Bëni këto teste!

Fëmija juaj mund të lindi me sëmundje të rrezikshme nëse…

Testimi i shtatzënisë siguron informacion rreth shëndetit të fëmijës para se të lindë. Disa teste...

Ja çfarë janë!

Keni ndjerë ndonjëherë dhimbje muskulare të pashpjegueshme?

Ndoshta shumë prej jush janë të njohur me termin e terapisë së masazhit “Trigger Point”,...

Reklama