MENU
klinika
Studim i ri

Omega 3 ul rreziqet e zemrës për pacientët me rrezik të lartë

Arlinda Elmasllari, gjinekologe

Nëse ke këto simptoma, shko te gjinekologu!

Polipi cervikal ёshtё njё rritje qё zhvillohet në qafёn e mitrёs. Sperma duhet tё kalojё...

Arritje në neurokirurgji

Ndihma për paraplegjikët

Një njeri paraplegjik ka rifituar aftësinë për të lëvizur këmbët dhe për të ecur në...

Mbrojtja e fëmijëve

Si duhet të veprojmë kur fëmija ka reaksion nga vaksina?

Shumica e fëmijëve që kanë patur reagime të lehta deri në të moderuara ndaj një...

Dhimbja neuropatike

Sëmundjet që shkaktojnë dhimbje nervore

Perceptimi i dhimbjes ndryshon te secili individ; janë përdorur terma të tilla, si: prerje me...

Kujdesi ndaj fëmijëve

Çfarë shkaktojnë lojërat në kompjuter?

E dëgjojmë këtë pyetje shumë shpesh nga prindërit e frustruar: Pse fëmija im ulet para...

Migrena dhe llojet e saj

Burrat apo gratë preken më shumë nga migrena?

Dhimbja e migrenës është zakonisht një dhimbje në njërën anë të kokës, që shpesh është...

Hulumtuesit sjellin risi

Diçka më shumë për Aloe Vera

Xheli nga Aloe Vera është i njohur gjerësisht për të lehtësuar djegien nga dielli dhe...

Zgjedhje të mirëmenduara

Pijet më të mira dhe më të këqija për shëndetin tuaj

Zgjedhja më e mirë: Uji Është esencial për trupin tuaj. Uji parandalon dehidratimin, kapsllëkun dhe...

Prof. Edvin Prifti

Shpikja e makinës zemër-mushkëri

Menjëherë pas shpikjes së makinës zemër-mushkëri, kardiokirurgët filluan tentativat e para për zëvendësimin e valvolave...

Shenjat paralajmëruese

Çfarë është koliti ulcerativ?

Koliti ulcerativ është një sëmundje në të cilën ka inflamacion kronik të shtresës së brendshme...

Studim

Arsyet e mosmbajtjes së urinës te femrat

Mosmbajtja e urinës, veçanërisht në mesin e grave, është e zakonshme. Kjo ishte një nga...

Reklama