MENU
klinika
Yndyrat e "mira" dhe të "këqija"

Qëndroni larg këtyre ushqimeve! Mbroni shëndetin!

Sëmundje gjenetike

Çrregullimet autoimune mund t’i kenë edhe fëmijët tuaj!

Çrregullimet autoimune janë shumë të rralla te fëmijët, por nëse fëmija juaj ose dikush në...

Sarkoidoza

Inflamimi i organeve dhe rreziku për transplant!

Sarkoidoza është një sëmundje autoimune që çon në inflamacion organet e trupit tuaj. Gjendja ndodh...

Bëhet edhe gliko

Shërben si ilaç kundër reumatizmit!

Mareja është një shkurre e egër, gjithmonë e gjelbërt dhe rritet si tufë, e cila...

Aminoglikozidet

Trajtimi i infeksioneve të rënda!

Këto antibiotikë përdoren kryesisht për trajtimin e infeksioneve serioze në një mjedis klinik. Aminoglikozidet janë...

Studime

Arsyet që shpjegojnë jetëgjatësinë!

Një person i lumtur ka qeliza të shëndetshme, inde të shëndetshme, gjene më të shëndetshme,...

Dietë qetësuese

Këto ushqime largojnë ankthin!

Studimet kanë treguar se disa ushqime na bëjnë të ndihemi më të qetë, ndërsa ushqimet...

Kurë specifike

Mani i zi/ Kuron mëlçinë, por ngjyros dhe flokët!

Mani është një frut i veçantë që përmban rreth 10% sheqer, acide organike, tatinë, kripëra...

Dhimbje që zgjasin

Ky operacion krijon varësi ndaj ilaçeve!

Njerëzit të cilët kryejnë një kirurgji për obezitetin mund të jenë më të ndjeshëm ndaj...

Palca e kockave

Çfarë duhet të presim pas transplantit?

Para transplantimit tuaj, do të nënshtroheni disa teste për të zbuluar se çfarë lloj qelizash...

Palca e kockave

Cili lloj transplanti është më i suksesshëm?

Ka dy lloje kryesore të transplanteve të palcës së kockave. Lloji i përdorur do të...

Biopsia e palcës së kockave

A është e dhimbshme procedura e biopsisë?

Një biopsi e palcës së eshtrave mund të zgjasë rreth 60 minuta. Palca e eshtrave...

Reklama