MENU
klinika
Ja cfarë duhet të bëni!

A keni nevojë për teste për urth në stomak?

Për të gjithë pacientët

Lloji i ri i ilaçeve mund të lehtësojë dhimbjet e migrenës

“Të sëmurët nga migrena që nuk mund të shpëtojnë nga ilaçet ekzistuese së shpejti mund...

Këshilla

Si të parandalojmë hipoterminë në dimër të moshuarit?

Në dimër, të moshuarit kanë më shumë rrezik të humbasin nxehtësinë e trupit dhe të...

Historia e Evës

U shfaq si ftohje normale, por ishte e tmerrshme

Prindërit zakonisht e njohin fëmijën e tyre më mirë se kushdo, dhe nëse një prind...

Si ta përgatisni!

Dhimbje fyti? Provoni njëherë çajin aromatik!

Me të ftohtin dhe simptomat e dhimbjeve të fytit, ftohjes dhe kollës, nuk ka asgjë...

Kujdes!

Mbani lente? Rrezikoheni nga ky infeksion!

Keratiti Acanthamoeba është një infeksion i rrallë por serioz i syrit që mund të rezultojë...

Djali im lindi me një çrregullim të tmerrshëm

Doktori më tha të pija verë gjatë shtatëzanisë

Kjo është historia e përvojës së Melisës me përdorimin e alkoolit gjatë shtatzënisë dhe rruga...

Mbrojtje e dobët imunitare

A mund të shpëtojnë e pacientët infuzionet e vitaminës C?

Infuzione masive të vitaminës C mund të jenë një mbrojtës i jetës për pacientët me...

Mësoni emrin e ilaçit

Provuar dhe miratuar për infeksionin e qelizave të gjakut

Limfoma e qelizave të mantelit (MCL) është një lloj limfome që zhvillohet kur trupi bën...

Sezoni erdhi, aplikojini menjëherë!

5 hapa të thjeshtë për t’u mbrojtur nga gripi

Simptomat më të shpeshta të gripit janë temperatura, kolla e thatë, dhimbja e kokës, dhimbje...

Ja problemet që shkakton!

Kujdes me këtë ilaç gjatë shtatzanisë!

Çfarë  janë anotia dhe mikrotia? Anotia dhe mikrotia janë defektet e lindura të veshit të...

Historia e Dianës

Fytyrat dy binjakeve të mia po bëheshin asimetrike

Lidhja me kujdesin është jetike për fëmijët me defekte të lindura. Kjo ishte veçanërisht e...

Reklama